Pazartesi, Mart 16, 2020

Ultra Compact Waterproof Make Up Cleanser- Makyaj Temizleme Mendili...



Yeniden selamlar...


Günün ikinci konuğu Ultra Compact Waterproof Make Up Cleanser- Makyaj Temizleme Mendili...





Normalde çok kullanmıyorum bu mendilleri. Ambalajlardan ötürü çabuk kuruduğundan çok tercih etmiyorum. Micelar su kullanıyorum pamuk ile. Ama bu mendilleri ve özellikle ambalajı çok sevdim. Düşünün önce kapağı var onu açıyorsunuz ve bandını sıyırıyorsunuz,mendili alıyorsunuz. Bantı tekrar yapıştırıp,kapağını kapatıyorsunuz. Devasal ıslak mendillerde ancak böyle kitlenebilir kapaklar mevcut. Bantı bozulsa da kitlenebilir kapağı ile mendillerin kuruması engelleniyor. Gerçekten harika! 

Mendile dönersek, rimel ve tüm ten ürünlerini güzelce temizledi. Alkol,paraben yok içinde. Cildi nemli bırakmasını da ayrıca sevdim. Tek mendil ile yüzünüzü tamamen temizleyebilirsiniz çok ağır makyaj yapmıyor iseniz. 
 





Tek paket içinde 25 mendil mevcut. Mendiller pamuksu, yumuşacık. Yüzünüze zarar vermiyor, dokusu yüzünüzü çizmiyor. Kokusu çok ağır değil. Ghost Orchid,hayalet orkide olmuş ama :) Ben sevdim kokusunu da. 

Sıcak havalarda veya çok yorgun&yoğun olduğunuz günlerde, seyahatlerinizde çok işinize yarayacağına eminim. Kocaman likit ürünleri, pamuklarla birlikte taşımanız gerekmeyecek, işlevli mendiller çok iyi gelecek. Ayrıca çok zararlı da içeriği olmadığına göre defalarca alınabilir durumda,kullandıktan sonra ıslak bir his de bırakmıyor,bunu da muhakkak ekleyelim. Günlük bakımınızı yapabilirsiniz.Akne,kızarıklık,siyah noktaya sebep olmuyor... 

Yurtdışında da pek çok yerde bulabilirsiniz... 





Nadir bu puanı veriyorum

10 üzerinden 10 


Ambalaja 100 veriyorum


Sevgiler 

Bir diğer yazıda görüşmek üzere

:) 

1 yorum:

  1. Bu marka senden sonra dikkatimi çekmeye başladı, ben de geçen Gratis'ten 100'lük ıslak mendilini aldım -gül kokulu :) Baya başarılı buldum; ofisteki masamın üstünde duruyor. Ara ara masayı falan siliyorum, mis gibi kokuyor ortalık :) Makyaj temizleme mendili de aklımda olsun, çok öperim canımcım!

    YanıtlaSil