Pazartesi, Mayıs 11, 2020

Cocodays- Super Paket -1


Selammmm :)

Size aylar önce Bu sefer çok tatlı bir paket anlatacağım size : Super Paket...Çok sevilen Cocodays ve asla değişmeyeceğim Ozonlava Bentonit Clay-kil maskesi&Probiyotik Köpük mevcut... Temiz kozmetiğin en güzel isimlerinden biri Ozonlabs yine harika bir sete sahip. Günlük bakımınızı probiyotik köpük ile başlıyorsunuz,çok az miktarda alıyorsunuz,sabah akşam kullanıyorsunuz, haftada 2-3 kere maske yapıyorsunuz,lekelere karşı savaşıyorsunuz,siyah noktaları yok ediyorsunuz,olmasını engelliyorsunuz ve her gün serumunuzu uyguluyorsunuz. Öyle bir serum ki nemlendirmek için ve makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz... Daha ne olsun ki :)



Öncelikle hatırlarsınız Cocodays ve O3RSS serum arasındaki farkları anlatmıştım size. Cocodays daha gündüze uygun bir bakım serumu. Hindistan cevizi meyvesi yağı,ozonlandırılmış zeytinyağı,shea yağı ve ısparta gülü mevcut. Süper paket, daha çok hassas ve akneye yakın ciltler için uygun. Cocodays yazı hatırlatıyor bana sanki. Hindistan cevizi yağı Güneşe karşı koruyor ya ondan. 

Ozonlava Bentonit Clay ve Probiyotik Köpüğü ise asla ve asla değişmem. 1 senedir onlarla çok mutluyum.  Herkese de öneriyorum. Sizler de bir kere şans verin. 



Size uygun mu bu ürünler?

Siz nasıl buldunuz bu paketi? Size uygun mu bu paket? 




Haydi benimle paylaşın...



Sevgiler

Kübra 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder