Cumartesi, Mayıs 16, 2020

Piel Keratin Saç Maskesi -1





Selam! Size benim de yeni tanıdığım bir markanın ürününü anlatmaya geldim: Karşınızda Piel Keratin Saç Maskesi 



Daha önce pek çok markayı anlatırken sizlere saçlar için keratinin ne kadar önemli olduğunu yazmıştım. Saçlarda,tırnaklarda ve ciltte bulunan keratin koruyucudur. Saçların yapıtaşında yer alan keratin ; saçları koruyan,yeni hücrelerin oluşumunu destekleyen,güçlendiren bir proteindir. Saçlara yapılan işlemler, sürekli uygulanan fönler saçları yıpratır, güçsüzleştirir, nemsiz hale gelmesine neden olur. Bu yüzden destek olarak keratin alınmalıdır. 


Piel pek çok ürüne sahip bir marka. Trendyol üzerinden markaya ait pek çok ürün var bu maske haricinde. Ürünle birlikte bir de markaya ait bir katalog yollamışlar, markanın pek çok ürününü öğrenme fırsatınız oluyor. İyi oldu :) 

Bu keratin saç maskesi özel formulüyle saçları kuvvetlendirmeyi hedefleyen bir ürün. İçeriğine baktığımızda ise ürünün içeriğinin kötü olmadığını görüyoruz. Öncelikle, paraben ve türevleri yok. Sülfat ve sülfat türleri yok. Ağır alkoller yok. Keratin haricinde bitki yağları, makademia tohumu yağı, gliserin ve buğday proteini mevcut. Makademia yağı ile ilgili bilgi vermiştim sizlere, koruyan güçlendiren yağ diye. Ayrıca buğday proteinin saçların uzamasına destek,yine koruyan,güçlendiren yeni oluşumlara destek olduğunu yazmıştım. Gönül rahatlığıyla edinin bu ürünü, diyebilirim benim gibi içeriklere dikkat ediyorsanız.Ürüne dönersek haftada 2 kere ıslak saça masaj yapıyoruz, hatta ben tarayarak uyguluyorum , 10 dakika beklettikten sonra uzun uzun durulayın.  İlk uygulamada kolayca durulanıyor, kaşıntı,fazla yağlanma gibi sorunlar bırakmıyor. Uzun bir süre daha kullandıktan sonra sizlere daha detaylı etkilerinden bahsedebilirim. İlk etkisinde saçları yumuşattığını yazabilirim. 



Siz saç maskesi denediniz mi?

Piel   markasını biliyor musunuz ?

Bu ürünü denemek ister misiniz? Almak isterseniz buyrun :) 







Teşekkürler

Kübra

:) 





ürününücretitarafımcaödenmiştir



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder