Cumartesi, Temmuz 11, 2020

Floral Embrace Duş Jeli





Selammmm:) Nasılsınız? Bugün size Floral Embrace Duş Jeli'ni anlatma
ya geldim... 

Oriflame'i biliyordum da detaylıca çok ürününü kullanmadım. Rujlarını kullanmıştım,maskaralarını kullanmıştım o kadar :) Canım Aslı'dan görünce arkadaşın ablasından kolonyasını aldım. Cidden çok başarılıydı onu da yazacağım. Daha sonra Origuzellik sayfasını inceledim, üye oldum ve alışverişe başladım, site çok başarılı. Hemen gezin. Oriflame'in kataloglar rengarenk, ürün açıklamaları çok iyi. Sayfalarda ayrıca parfümlerin kokularını da deneyebiliyorsunuz, renkli kozmetik ürünlerin skalası da var. Rujlara bittim. Matlar,glosslar, kalıcı rujlar, indirimdekiler,klasikler,parıl parıl parlayanlar. Bununla beraber farklı ürünler de yer alıyor.  Haziran ayında aldıklarımı okuyabilirsiniz. Aldıklarımdan biri de bu duş jeliydi. Diğer aldıklarımı da teker teker yazacağım. 


Oriflame ürünleri gerçekten çok başarılı. Yani bu duş jelinin böyle yumuşatacağını, kalıcı olabileceğini,nemlendirip temizleyeceğini çok düşünemedim. Altınoluk havası güzel,ama sıcaklık arttıkça nem de arttı yer yer ve her gün akşamları duş aldım. Ankara'da sadece bir kere kullanmıştım. Haziran ayı aşırı sıcak da değildi Ankara'da. Zaten pandemide ne yapabildik ki :(  Buraya saklamıştım. Çok da iyi yapmışım. Normalde fırça kullanırım, fırçaya köpük,duş jeli dökerim. Bu sefer vazgeçtim. Malum ter cildi yıpratıyor, duşta ferahlayacağınız,kokusuyla sizi mutlu edecek,güzelce temizleyip,sonrasında ekstradan bişeye ihtiyacınızın olmadığı bir ürün seçmek önemli. Bu ürün de gerçekten öyle. Süngerinize az miktar alın cildi ovalamadan masaj yaparak uygulayın. Sıcak su ile kokusu artıyor. Öyle kaşındıran, yoran,kızartan bir duş jeli değil. Sonrasında nemlendiriciye ihtiyacınız yok.Benim cildim karma, öyle akne veya siyah noktaya da sebep olmadı. 


Ambalaja gelirsek eğer Floral Embrace bir çiçek kokusu,şakayık ve mor salkımın birleşimi.Şakayıkı çok iyi bilirim da mor salkımı bilmiyordum. Çok severim çiçek kokularını. Her zaman umudu simgeleyen kokular sanki.  Ürünün tanıtım bandı çok hoş. Dore yazısı çok başarılı.250 ml, az miktar size yetiyor. Likit bir ürün. Aşırı kıvamlı değil . Kapağı kolayca kitleniyor, daha sonrasında akmıyor,birikme yapmıyor. Floral Embrace de aslında bir seri, El kremi,sabunu ve duş jeli mevcut. Hepsi birlikte kullanılsa tahminen muhteşem olur. Siz çiçek kokusu seviyor musunuz? Merak ettim :) Ürün bitti,tabiki bundan sonraki aylarda almayı düşünüyorum,ayrıca belki de set alırım :)  



Oriflame'de avantajlar çok. Her ay indirimler de çok iyi oluyor. Ben haftalarca ayın katalogunu inceliyorum,notlar alıyorum. Ürünler çok başarılı. Renkli kozmetik ile başlayın mesela :) Daha sonra bu duş jelini alın. Çok seveceğinizi düşünüyorum bu ürünü.  Haydi siz de oriflame üyesi olun. Daha sonra beğendiklerinizi yazın, ben de ekleyeyim ne de güzel olur:) 

Teşekkür ederim

Kübra 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder