Pazartesi, Ağustos 10, 2020

Newwell BioEnergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi-1




Herkese selamlar. Bu sefer konuğumuz Newwell BioEnergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi...

Newwell'in daha önce size maskalarını,vucüt spreyini, bronzerını yazdım, muhakkak okuyun...



Bu krem ciltteki ton eşitsizliklerin yok olması için üretilmiştir. Çevresel etmenler,ağır makyaj ve temizlenmemesi, yoğun güneşten müzdarip olma,farklı sağlık sorunları ciltte lekelenmeler yapmaktadır. Bu kremin hedefi,ciltteki durumu belirleme ve minimuma indirme. 

İçeriğindeki aktiflerle birlikte cilde beyazlık kazandırma yine kremin hedefi. Cilt tonunu hedefleyerek az makyaj yapmaya destek oluyor...

Şimdi,kremde yer alan aktiflere göz gezdirelim:

Argan yağı cildi yumuşatan,parlaklık ve canlılık veren, bakım yapan,mini sivilcelere iyi gelen bir yağdır. 

Hyaluronik asit ise bugünlerde çok popüler olan bir asit. Yaşlandıkça bu asit seviyesi azalır,ciltte kırışıklıklar oluşur ve canlı görüntü yerini yorgun görüntüye bırakır. Dış takviye olarak alınmalıdır. Günümüzde pek çok kremde mevcuttur. Hatta eklem aşınmaları sonucu oluşan problemlere de destektir. Bu kremde ise cildi nemlendirme amacı ile bulunmaktadır. 

Üründe ayrıca salisilik asit mevcut,salisilik asit ise siyah noktaların düşmanıdır. Gözeneklere ulaşarak siyah nokta oluşumunu engellemektedir. 





Ürün oldukça yoğun bir yapıdadır, temiz cilde, kullanmak istediğiniz bölgeye masaj yaparak uyguluyorsunuz. Günde 2 defa uygulamanız önerilirken,kızarma,kaşınma gibi reaksiyonlar göstermiyor.

İçeriğinde paraben ve türevli yok. Metalik bir kapağa sahip. Oldukça yoğun bir krem olduğundan az miktar size yetiyor. 





İlk izlenimim,karma cilde sahip olsam da sıkıntı yapmadan cildimin nemlendirilmesi. Fazla yağlanma da olmadı diye ilave edebilirim... Güneş koruması da mevcut ürünün. Sizlere içeriği de çekiyorum... 




Bu ilk bilgilendirme postu olsun...

Bir sonraki postta ise, deneyimlerim olsun

Teşekkürler

Sevgiler

Kübra



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder