Salı, Eylül 15, 2020

Oriflame Discover Kamchatka Wilderness duş jeli

 Yeniden selam:) Bugün ise bir başka güzel ürünü anlatmak için geldim. Karşınızda Oriflame Discover Kamchatka Wilderness duş jeli...Oriflame ile yoluma devam ediyorum ve etmeye devam edeceğim. Yine çok güzel bir duş jeli paylaşıyorum sizlere...


Beni takip edenler, yakın dostlarım ve akrabalarım bilir ki ben banyo ürünlerini çok severim. Oriflame üyeliğimi anlatmıştım sizlere, aldığım kolonyaları da sizlere yazmıştım,daha sonrasında aldığım setten kremi de yazdım hepsi blogda mevcut, bu ayda da bir duş jeline yer verdim siparişimde. Bu ay yine bir kolonya aldım mesela onu da ilerleyen günlerde anlatacağım. Kokusundan öte ambalajı tam bir aksesuar. İstediğiniz kadar kullanıyorsunuz. Ayrıca oldukça güzel çıktı bu duş jeli d de. İçeriği de sıkıntısız sayılabilecek bir duş jeli. Alkol yok. Ağır metal yok. Ağır alkol vs yok. Eğer benim gibi banyo ürünlerini seviyorsanız muhakkak marka bünyesinde duş jellerinden deneyin, fiyatları da oldukça uygun.


Oriflame Eylül Katalogunda yer alan bu Discover Kamchatka Wilderness, ardıç ve kuş üzümü birleşimi,yabani meyveler kodlu bir duş jeli. Mavi renkteki ambalajı çok sevimli. Ambalajı o kadar güzel ki. Etiket,baskı yüzünde önde deniz, arkada yeşillik ve en arkada da tüm görkemiyle dağ. Bayılıyorum Oriflame etiketlerine. Şişenin ambalajı da çok iyi. Özellikle kapağı çok güzel. Aldığınız miktardan sonra kapağı kolayca kapatıyorsunuz ve kilitliyorsunuz. 


Duş jelinden az alıyorum, life ekliyorum.Siz duş jeli seviyor musunuz? Yaz aylarında en çok kullandığım ayrıca. Tek başına da kullandığım da oluyor. Bazen sabun üstüne kullandığım da olsun. Dolu dolu bir yapısı var bu duş jelinin. Çok az miktarı su ile birleşince çok köpürüyor diyebilirim,hele ki sıcak suda.  Masaj yapa yapa, özellikle dirseklerime, diz kapaklarıma uyguluyorum. Hem temizliyor, hem de zarar vermeden kuru deriyi atıyor, sıkıntı yapmadan nemlendiriyor cildi. Asla bir zararını görmedim. Sivilce yapmıyor, siyah nokta yapmıyor. Akne yapmıyor. Fırça ile daha denemedim ama deneyeceğim en kısa zamanda. Kokusunu çok seviyorum. Ekşi meyveler kokusu seviyorsanız tam size göre. Duş sonrası da bir süre kokusu gitmiyor. Çok mennun kalıyorsunuz. 



Oriflame üye lik çok kolay. Üye olup her ay pek çok fırsattan yararlanabilirsiniz. Her ay ayrı indirim, ayrı fırsatlar, çok güzel kataloglarla sizlerle olacak. 

Sevgiler

Kübra




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder