Cuma, Kasım 27, 2020

Oriflame Giordani Gold Iconic Metalic Matte Red Shimmer


Selam! Bugünkü konuğumuz Oriflame Giordani Gold Iconic Metalic Matte Red Shimmer .

Oriflame'den alışveriş yapmayı çok seviyorum. Kolonya ile tanıştık, ne iyi yaptık. Sonrasında kremler geldi peşine, duş jelleri geldi devamında. Kataloglar,indirimler :=) 

Heleki yılbaşı katalogunda zirveye oynayabilirim :=). Gerçekten enfes bir ruj. Oriflame katalogları malum,rengarenk,mutluluk verici, o kadar eğlenceli ki bayılıyorum ben :) Katalogları saatlerce gezebilirim, notlar alabilirim. Kolonyaların hepsini aldım galiba :)

Her ay başka indirimler. 

Kasım katalogunda aldığım bu ruj tam bana göre. Hatta öyleki gözüme çarpınca dedim daha önce bunuben neden almadım ki? Hemen istettim. Önce ambalaja bittim. Çünkü çok şık.  Parlaklığı,yapısı,rengi,duruşu çok güzel rujun.

 Sürümü çok kolay. Kalıcılığı da benim için yeterli. Ben makyajda parlaklık daha çok severim. 


Rujun ambalajı çok güzel. Öyleki metalik ambalajı çok şık. İstediğim gibi kolayca kitleniyor. Bayadır hep çantamda. Tek bunu kullanıp,siyah kalem sürebilirim. Tek bunu kullanıp allık sürebilirim. Tek bunu kullanabilirim, özellikle bugünlere çok yakışıyor bence. Kışa daha da çok yakışacak. Siz ne tarz rujları seviyorsunuz? Hem mat,hem parlak bu red shimmer sizin tarzınız oldu mu? 

Oriflame'e üye olmak çok kolay. Siz de üye olun, en güzelinden beraber alışveriş yapalım. 

Siz nasıl buldunuz bu ruju?

Sevdiğiniz Oriflame'de rujlar var mı?

Sevgiler

Kübra 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder