Cuma, Kasım 27, 2020

Revox Rosemary Caffeine Biberiye&Kafein Özlü Saç Kremi -1




Sevgili Lerzan'ın sponsorlarından biri de Revox'du. Karşıma Revox Rosemary Caffeine Biberiye&Kafein Özlü Saç Kremi :)

Saç kremi çok kullanmazdım ben. Gerçekten. Ama zamanla kullanmaya çalıştım. 

Saçların kolayca taranması önemli. Bu konuda saçlarımı çok yorduğum günler oldu, bir de toplayan biri olarak saçlar kırıldı gitti,zayıfladı. 

Rosemary&biberiye&kafein &at kuyruğu bitki özlü saç kremi saçların kolayca taranmasını sağladığı gibi saçların kırılmasını da önleyen bir ürün.

Saçları yumuşacık yaparken, daha kolayca şekil verebiliyorsunuz. Saç kremi içinde biberiye ve kafein mevcut.

Biberiye ve kafein de saçları besleyen,saçları koruyan ürünler. Kafeinin önemini biliyordum da biberiyenin bilmiyordum. Biberiye saçları güçlendiren,dökülmesini durduran,beyazlamayı yavaşlatan,saç derisini besleyen,kırılmayı önleyen bir bitki. Yeni denemek çok mutluluk!



Saçları temizliyoruz şampuanla, ki bunu Revox'un şampuanlarından biriyle yapabilirsiniz. Klasik, boyalı saçlar için ve yepyeni çeşitleriyle birini seçelim.

Sonra saç kreminden alıyoruz, saçlara uyguluuyoruz. Saçların ihtiyacı olan nemi sağladığı gibi, saç tellerini de koruyor.

Benim gibi saçları sürekli topluyorsanız yine çok işinize yarayacağını söylüyorum. 


En sevdiğim yönlerinden biri ambalajı. 250 ml,pompalı ambalajıyla istediğiniz miktarı alıyorsunuz, uyguluyor ve bekliyorsunuz. Pompalı ambalajlar ürün israfını önlediği için çok severim. Keşke her türlü ürün pompalı olsa.

Daha sonra bol su ile duruluyorsunuz uyguladıktan sonra.  Ben en çok saçların uçlara uygulamayı seviyorum. Saçları ağırlaştırmıyor, yağlanması da olmuyor. 


Kullandıktan sonra kitlenen başlığıyla azla heba olmuyor, sızıntı olmuyor, bulaşmıyor. Kullanın kitleyin tamam.  




Siz bu ürünü biliyor muydunuz?

Yeni denemeye başladığım için sizlere bir özet olsun bu

Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

Kübra








 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder