Pazar, Kasım 01, 2020

Selpiar Collagen Liquid -1


Herkese selamlar...

Bugün size Selpiar Collogen'i anlatmaya geldim.

Kolajen,son yıllarda konuşulan en güncel konulardan biri. Pek çok çeşidi mevcut. Benim bahsetmek istediğim hidrolize kolajen. Hidrolize kolojen insan ve hayvan vücudunda yer alan bir protein türü denilen bir kolajen çeşididir. Vücuttaki önemli yapılardan biri olarak söylenebilir. Eklemler,kemikler kolajen sayesinde güçlenir,sağlamlaşır. Cilt daha genç ve dinç görünür. İskelet sistemi korunurken,güçlenir. 

Zaman ilerledikçe kolojen takviyesi alınması gerekir. Yaş ilerledikçe yorgun vücuda takviye lazım. Eklemler kolajen takviyesiyle güçlenir ve ağrılar azalır. Ayrıca spor yapan bireyler için alınan kolajen takviyesi yoğun aktivitenin yapabileceği ağrıları azaltır. 

Kolajen sayesinde saçlar güçlenir,incelen saçlara çözüm bulunur. Cilt gençleşir. Yaralar bereler çabuk iyileşir. 



Selpiar Collogen kutusu 15 tüpe sahip. 40'ar ml'den. Hidrolize Kolajen...

bu 40 ml içinde günlük alınacak takviyeler var. Hidrolize kolajen,vitamin C,hyalüronik asit,alfa lipoik asit,glutatyon,çinko,koenzim q10,biotin ve selenyum var. Yani oldukça iyi. 





Annem kullanıyor. Günlük 15 ml'lik tüplerden içmeye başladı. Dizleri çok ağrıyordu ve çarçabuk iyi gelmesini istiyorum. 



Yoğun bir tadı var,ahududu,meyve suyu misali. En iyi tatlandırıcı ile zenginleştirilmiştir. Tatlandırıcı sucraloze kullanılmıştır. Şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilen şekerin sucraloze formüllüsüdür. Sucraloze kan şekerini yükseltmez,doğala en yakındır. 


İlerleyen günlerde sizlere detayları yazmaya devam edeceğim.

Eczaneler için yazıyorum...

Siparişler

www.tedbul.com.tr
www.farmazon.com.tr
www.dilekecza.com
www.lokmanecza.com

adreslerinden verebilirsiniz...



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder