Cumartesi, Ocak 16, 2021

Chloris Home Canlandırıcı Yüz Temizleme Toniği

Selam! Bu sefer konuğumuz Chloris Home Canlandırıcı Yüz Temizleme Toniği... 

Bu markayı şans eseri tanıdım, hatta instagram hesabına sorduğumda yardımcı oldular ve yeniyıl indiriminde Trendyol üzerinden akneli ciltlere yönelik olan üçlü seti aldım. Onlardan biri bu canlandırıcı yüz temizleme toniği. Şimdi ürüne bakalım.

Ürün 150 ml. Bayıldım siyahlı,beyazlı ve yeşilli bandına...Spreyli olan şişesi çok güzel. Spreyi güçlü. İstediğiniz miktarı pamuğunuza sıkın ve uygulayın. Müsriflik de önlediği için gerçekten mutluluk verici. Şimdi içeriğine bakalım ürünün...

Su,alkol denat,cildi nemlendiren ve yumuşatan gliserin,pek çok kozmetik üründe yer alan gliseril kokoat,bir tür koruyucu olan fenoksinatol,papatya esansiyel yağ olarak bulunan bir çeşit parfüm denilen heksilsinemaldehit, keza sitronellol ve gerinol birer parfümdür. D limonen,ise limon kabuğunda yer alan turunçgillerden elde edilen bir yapı iken linalool yine koku verici bir destektir. Ve en büyük göze çarpan gül suyu...İyi bir tonik olarak gül suyunu eksik etmeyin. 

Ben bu ürünü direkt yüz temizliğinde kullanmadım. Öncelikle onu diyelim. Her akşam vakti, yüzümü temizledikten iki üç saat sonra cildimi ferahlamak, ciltte oluşacak yağlanmayı önlemek ve canlandırmak için kullandım. Gül suyu olduğundan ciltteki fazla yağı aldı, cildi ferahlattı, siyah nokta vs oluşumunu engelledi.Öyle cildim de kurumadı. İçeriğinde belki bir tık parfümsü yapı az olmalıydı ama ben ürünü sevdim. Özellikle sprey yapısıyla yeri geldiğinde gözlerimi kapatıp tek sefer sıktım ,tamam dedim. Gece çalıştığımızda çok işimize yarayan bir ürün oldu, yorgunluğu az da olsa aldı götürdü.

Bu setin bir başka ürünü ile devam edeceğim.

İlerleyen zamanlarda almayı düşünüyorum.

Sevgiler

Kübra 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder