Pazar, Ocak 24, 2021

Dermaroller- 1


Dermaroller,üzerinde iğnelerin bulunduğu, her yere götürülebilir bir bakım aletidir. Uzakdoğudan günümüze gelen, cilt bakım tedavilerinde kullanılan bir destektir. Bir tekerlek etrafında yer alan iğnelerin bulunduğu dermaroller, serumların cildin derinlemesine ulaşmasına destek olur.

Cilt, kullanılan makyaj ürünleri,stres, yaş ve dış etmenler yüzünden zamanla lekelenmeye, sivilcelenmeye, elastikiyetliğini kaybetmeye başlar. Buraya kadar biliyoruz. Özellikle yaş ilerledikçe kolajen desteğine ihtiyacımız oluyor. Kolajen desteğine serumlardan alabiliyoruz, tablet ve likit kolajen desteği haricinde. Dermaroller kullanımı ile kolajen desteğini, alt deriye de ulaştırabiliyoruz. Yine sivilceli ciltler için dermaroller desteğiyle kullanılacak takviye cildin her katmanına ulaşıyor. Bu da ilk özelliği gibi bir şey oldu :) 

Ev içinde de profesyonel uygulamalar içinde farklı tipte dermarollerlar mevcuttur. Mantık olarak cildin alt tabakasına ulaşılmasını istediğimiz her ürünü, dermarollerlar ile birlikte ulaştırıyoruz. Dermaroller işlemlerinin sonrasında nemlendirici kullanılması tavsiye edilir. Ayrıca serumlarla uygulanması önemlidir.  Dermarollerları ev uygulaması için, 0.25,050 olmalıdır.İğnelerin boyutu kısa olmalı,sonrasında nemlendirici uygulanmalıdır. Dermaroller haftada 1 veya 10 günde 1 kullanılır. Bunların sıklığını iğnelerin boyuutna göre karar verebilirsiniz. Profesyonel uygulamalarda, uygulayan kişi karar verir. Ben haftada 1 diyorum ev uygulaması için. Dermaroller'ınızı temizlerken, sıcak suyu açıyoruz. Altında 1 dakika tutuyoruz, daha sonra temiz bir diş fırçasıyla fırçalıyoruz. Böylece yeni gibi oluyor,kirden ve dış etmenlerden kurtuluyor. Dermaroller'lar sivilce yapmaz, cildi kurutmaz. Cildiniz hassassa profesyonel uygulama size daha uygun sanki. Dermaroller uygulaması sonrasında cildinizi nemlendirin, makyaj yapmayın. Cilde olan etkisi, işlem işe yaramış olsun. Güneşe hemen çıkmayın, bir süre sonra çıkarken güneş kremi uygulanması gerekir. Dermaroller uygulaması sonrasında başka işlem yapmayın. Nemlendirici size yetecektir. 





Dermaroller işlemiyle:

1- Akne ve sivilce oluşumu önlenir.

2- Akneler veya yanlış işlemler sonucu oluşan leke tedavisinde kullanılır, lekeleri zamanla yok eder.

3- Gözenekleri küçültür.

4- Zarar gören cildi yenilemeye destek olur.

5- Yüz,boyun,dekolte bölgelerindeki kırışıklıkların giderilmesinde kullanılır.

6- Çatlakların yok olmasına destek olur.

7- Selülit tedavisinde kullanılır,kan dolaşımını hızlandırarak selülitleri yok eder.

8- Güneş ışınları yüzünden zarar gören cildi düzeltmeye yardımcı olur. 

9- Göz çevresindeki kırışıklık,morluk ve her türlü cilt lekesinde kullanılır.

10- Her cilt tipi için kullanılan serumların en iyi etkiyi vermesini sağlar.

Dermarollerlar mikro iğneler, ilk uygulamada mikro kanallar açar. Yani ilk kullandığımızda cildimiz hemen kızarır. Bu da etkisinin gözlemlendiğini gösterir. Böylece serumlar iyi şekilde uygulanır,yeni hücreler oluşumu desteklenir, cilt kolajen salgılar.

11- Dermaroller kolajen salımını artırır.

12- Ciltte kuru ve ölü cildin ortadan kalkmasına yardımcı olur.

13- Dermaroller ayrıca antiaging etki gösterir, yeni hücre oluşumuna destek olur.

11 senelik bloggerım,ilk defa kullanıyorum açıkçası. Bir fikrim yoktu. İlk etkisi serumları harika ulaştırıyor hücrelere o kadar diyorum. Yanak bölgemde haftada 2 kere uyguladım. Zaten ürün elime geçeli de 1 hafta bitti.

Bu ilk post olsun...

İkinci postta neler yazacağım,biraz zaman...

Sevgiler

Kübra




not: Ben dermaroller'ı Skinworldofficial'dan aldım. Her türlü sorunuza destek olacaktır. Takibe alın! 







 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder