Perşembe, Ocak 21, 2021

Dieci Argan Saç Bakım Serumu




Herkese selam! Dieci markasını çok severim bilirsiniz. Markanın size saç spreylerini,fön sularını,saç bakım yağını anlatmıştım. Bu sefer konuğumuz Dieci Argan Saç Bakım Serumu

Ürünü kullanmaya başlayalı 2 ayı devirdim. Artık yazma zamanı geldi. Lerzan'ın sponsorlarından biriydi,markanın bir başka ürününü kullanmak iyi oldu,denemek istediğim keza çok ürünü var.

Serumun detaylarına baktığımızda,etken yapısı argan yağını görüyoruz. Argan yağını size daha önce anlatmıştım. Hatırlayalım yenidne. Argan yağı,Fas'ta yetişen Arganto Spinosa çekirdeklerinden elde edilen bir yağdır. Saf halde bulunan yağ,yer yer sağlık sorunlarında kullanılan bir yağdır. Ancak asıl bilinen,popüler etkisi ise saçlardadır. Pek çok şampuanda, saç kreminde, saç bakım yağında, şekillendiricilerde yer alır. 

Argan yağı,omega bakımından çok zengindir. Temiz saça argan yağı uygulanır,masajla yedirildiğinde, saç derisine kadar ulaşır. Saça parlaklık verir,saçlar boyalıysa boyanın ömrünü uzatır. Kuru saçları nemlendirerek,saç kırıklarını önler. Saçlar daha kolay şekil alır. Saç dökülmesinin önlenmesinde deste olur, saçların kolayca taranmasını sağlar.

Ürüne döndüğümüzde, serumu az alıyoruz, saçlara uyguluyoruz. Açıkçası ben tarayarak uygulamayı seviyorum. Kokusu oldukça güzel. İçeriğindeki keratin desteğiyle birlikte serum saçları besliyor ve ısıya maruz kalarak zayıflayan saçları güçlendiriyor.

Açıkçası ilk izlenimim saçlarınız çok kolay taranıyor. Daha güçlendi sanki saçlarım. Haftada 2 uygulama bana yetiyor da. Uyguluyorum,biraz bekletip duruluyorum. Kolaylıkla da durulanıyor. 

Ambalaja geldiğimizde ise, çok güzel bir ambalajı var. Minik pompası ile istediğiniz kadar alabiliyorsunuz. Sıkıntı olmuyor,müsriflik de olmuyor. Ayrıca şeffaf kapağıyla da kapattığınızda her yere taşıyabiliyorsunuz. Kullandıktan sonra kapatın kaldırın. 

Siz bu ürünü biliyor muydunuz?

Saçlarınız için neler yapıyorsunuz?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Dieci markasının pek çok ürününü blogda bulabilirsiniz. Lütfen okuyun.


Sevgiler






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder