Cumartesi, Ocak 09, 2021

Erkekler kadınlarda neler sever :)

 Bugünkü ilk postum hem eğlenceli, hem de biraz farklı :) "Erkekler kadınlarda neler sever?" Bunu anlatmak istiyorum. Erkeklerin sevdiği kadın tiplerini inceleyelim biraz. Haydi bakalım...

Kadınlar erkekleri etkilemek, karşı tarafa olumlu bir izlenim bırakmak için pek çok şeyi denerler. İlk olarak dış görünümü ele alalım. 

Doğal makyajla başlayalım. Erkekler makyajlı kadınları seviyor tabiki, ama abartı,yüzü sadece makyaj olan kadınları sevmiyor. Hiç makyaj yapmamış gibi sadece cildi sağlıklı ve canlı gösteren, doğal duran makyajlar tercihleri. Mesela hafif bir BB krem, ince ışıl ışıl duran bir parlatıcı, maskara ve çok tatlı bir pembe allık.

Yüzünde kalıp gibi duran hiç bir fondöteni,kapatıcıyı sevmiyorlar. Mimikleri bile belli olmayan kadınlar tercihleri değil. Hafif bir fondöten veya renkli nemlendiriciler, BB ve CC'ler tercihleri. Bir de yanaklarınızı ortaya çıkarmak için pembe veya şeftali allık kullanabilirsiniz. Tabiki çok az olmak kaydıyla. 

Yine çok koyu renkli rujlar, çok dikkat çekici rujları sevmeyebiliyorlar günlük görüntüde. Ama elbetteki güzel bir akşam yemeğinde size en güzel kırmızılar eşlik edebilir. Günlük,doğal bir görünüm için hafif glosslar, doğal renkler erkeklerin kalbini çeler.

Gözlerde çok koyu renkleri,çok abartı gözleri sevmeyebilir erkekler. Daha doğal renklerle, daha doğal duruşu tercih ediyorlar.Hafif buğulu göz makyajı, hafif bir far, maskara ve göz kalemiyle gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarabilirsiniz.

Parfüm konusuna gelirsek, çok hafif ve çiçeksi kokular seçebilirsiniz. Erkekler yanlarında mis gibi kokan,temiz kadınları severler. Lütfen ağır kokulardan, çok şekerli kokulardan uzak duralım. 

Biraz da kıyafet konusuna bakalım. Gündelik yaşamda şık ama sportif görünümü erkekler daha çok tercih ediyor. Çok yüksek topukluları eğer taşıyabiliyorsanız tercih edin. Ama taşıyamayıp giyemiyorsanız hiç bulaşmayın :) Bacaklarınızı zayıf göstermek çok özel olacaktır ama yanında sürekli düşer gibi olan bir kadını sevmeyebilirler:) 

Gece güzel bir yemeğe gidiyorsanız eğer fiziğinize uygun bir elbise seçin. Elbiseler her zaman cezbedicidir. Oldukça güzel bir makyaj ve elbise erkeklerin gönlünü çalabilir. Çok parlaklıktan öte şıklığı seven,kendine yakışanı bilen kadınlar her zaman dikkat çeker. 

Kıyafet konusundan spora gelelim. Erkekler spor yapan, sağlığına dikkat eden kadınları çok sever. Spordan da bahsedebilirsiniz yer yer.Yürümeyi sevdiğinizden, zevkle spor yaptığınızdan bahsedebilirsiniz. Ayrıca yürüyüşe de davet edebilirsiniz. Hem yürürken de sohbet imkanı bulursunuz.

Biraz da davranışlara gelelim.Bir kere espiriden anlayan,espri yapan kadınları erkekler çok sever. Bir fincan kahve ile her konudan sohbet eden kadınlardan yine çok hoşlanırlar. Film izleyen,sinema,tiyatrodan anlayan kadınlar her zaman tercih edilir. Bildiğiniz bir filmden bahsedebilirsiniz. Tv'de yer alan güzel programlardan,eski dizilerden,yabancı dizilerden sohbet açabilirsiniz. 

Kendine güvenen,kendinden emin kadınlardan her zaman mutlu olurlar. Gezmeyi seven,keşfi seven kadınlar her zaman dikkat çeker. Kitap okuyan,hobisi olan kadınlar mutluluk kaynağı olur. Çekinmeden,farklı konularda konuşan kadınlar erkekler tarafından dikkat çeker. Kendini seven,kendini sevdiğini bilen kadınlar her zaman daha değerli görülür erkekler tarafından...

Şimdilik bu kadar.

Düşüncelerinizi çok merak ediyorum

Sevgiler




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder