Perşembe, Ocak 21, 2021

Herbatint Normalizing Shampoo

Selam! Bu sefer de Herbatint Normalizing Shampoo ile devam ediyoruz yolumuza. Bir süredir kullandığım bu şampuan gerçekten çok güzel bir ürün. Normal saçlara sahibim. Üç dört sene saçlarıma kına yaktım, gerçekten çok ciddi şekilde saçlarım kurudu. Daha sonrasında röfle yaptırdım. En sonunda da her iki işlem sonunda saçlarım yıprandı. Bu yüzden saç yağı ve maske takviyesi yapıyorum ve elbetteki şampuan kullanımı benim için çok önemli. 







Her şampuanı kullanamıyorum açıkçası. İçeriği de benim için önemli. Marka uzun zamandır dünya çapında satış yapan bir marka. Bu şampuan saçları güzel şekilde temizleme,boyalı saçlarda boyayı uzun süre tutma,saçları güçlendirme, stresten ve dış etmenlerden dolayı zayıflayan saçları yeniden onarma hedefli. İçindeki etkili aloevera saçları derinlemesine temizlerken, güçlendiren, saç tellerine zarar vermeyen, saçların maruz kaldığı her etkiye karşı saçları koruyan bir bitkidir. Çok severim açıkçası. Cilt ürünlerinde de yer alıyor. Moringa özütüne geldiğimizde yağ dengesini sağladığını biliyoruz, Saçlara destek oluyor, saç köklerini yenilemeye yardımcı oluyor. Diğer içerikleri de oldukça sağlam. 

Benim deneyimlerime gelirsek eğer, şaçları çok güzel şekilde temizlediğini diyebilirim. Yağ dengesini sağlıyor, saçlar kolayca yağlanmıyor. Daha sonrasında extradan bir başka ürün kullanmıyorum. Saçları güzelce nemlendirdiğini de yazabilirim. Tabiki saçları güçlendirme etkisi için biraz daha süreye ihtiyacım var. 

Bu arada içeriğine baktığımızda paraben ve türevleri yok. Silikon ve türevleri yok. Ayrıca glutensiz bir şampuan bu. Ambalaja geldiğimizde ise gerçekten bayıldım. 260 ml olan şampuanın güzel bir kapağı var. İstediğiniz miktarda alıyorsunuz. Arkasında İngilizce açıklaması haricinde Türkçe açıklaması da mevcut. Bununla beraber vegan bir ürün. Sanırım pek çok kişi buna bayılacaktır. Ayrıca ürünün raf ömrü de 12 ay. Bunu da dikkate alalım. 

Siz biliyor muydunuz bu ürünü?

Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

Kübra 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder