Pazartesi, Ocak 18, 2021

Oriflame Aphro Dite vücut ve yastık spreyi


Herkese selam!

Oriflame 'e üye olalı dokuz ayı geçti ve kolonyadan ruja, rujdan duş jeline pek çok ürünü deneyimleyip sizle paylaştım, çoğunu size blogda anlattım. Bugünkü konuğumuz ise Oriflame Aphro Dite vücut ve yastık spreyi. Gerçekten ilk defa duydum,hem vücut hem de yastık spreyi.

Oriflame'i tanıdıktan bu yana ilk defa gördüm bu seriyi. Zaten katalogları alınca ilk duş jellerine bir göz atıyorum,sonra indirimlere veeee yeni hiç bilmediğim kokulara.  Oriflame katalogunda bulduğum bu ürünün sabunu ve yağı da mevcut. Seri sarılar dolu. Seri güzellik ve aşk tanrıçası olarak bilinen Afrodit'ten ilham alınarak üretilmiştir. Şişesi çok başka. İncecik görüntüsüyle,güçlü spreyiyle büyük bir alana ulaşabiliyor.

Ürün hakkında kullanmadan önce araştırdım. Hatta Oriflame kargo takip de yaptım bu arada,ne zaman gelecek diye çok merak etmiştim. Çünkü haydi şansaaa diye aldım ürünü. Gold ornis ve beyaz inci, oldukça hoş kokusuyla portakal çiçegi,gül yağı ylang ylang ve altın orisin vanilyayla birleşimi,final olarak da sedir ağacı ile detaylandırılmış sprey tüm kokuların birleşimi tam bir çeşni. Kokusu çok çok güzel. Asla ağır değil. Gün içinde tazeleyin,farkına varın. 

Durum bu. Bakalım Oriflame şubat katalogunda neler alacağız? Neler değişik gelecek gözüme ve sizlere neler anlatacağım? 

Siz bu tarz ürünleri biliyor musunuz:?

Bir fikriniz var mı?

Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

Kübra



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder