Cuma, Ocak 22, 2021

Oriflame Joyce Jade EDT



Selam! Nasılsınız? Yazılarımı takip ediyor musunuz? Çok seviyorum size yazı yazmayı. Bu seferki konuğumuz Oriflame Joyce Jade EDT

Oriflame'e üye olalı olmuş 9 ay. Zaman ne kadar çabuk ilerliyor. İlk yazımdan bu yana neler neler oldu. Bu süreçte kolonyadan ruja ve pek çok duş jeline kadar size dünya kadar yazı yazdım. En çok duş jeli yazdım ama. Çok seviyorum rengarenk şişeleri, çok seviyorum duş jeli çeşitlerini. Hepsi de çok değerli yazılar okumanızı çok isterim açıkçası. Rujları da yazıyorum. Bu arada yakında cilt bakım ürünleri var aklımda. Denemek istediğim çok ürün var daha.

Ağustos ayında Oriflame katalogunda gezerken bu parfümü gördüm ve sipariş verdim. Açıkçası karambole aldım, çok fikrim yoktu. Oriflame'in sitesinde çok gezinmiyorum,ürünleri araştırmıyorum,daha çok sürpriz olsun diyorum. Jade'ı da yaz kokusu diye okudum,ambalajı yani şişesini çok beğendim ve aldım. 

Tam bir yaz kokusu. Yazın eğlencesini,yazın güneşli günlerini hatırlatan Jade çok hoş bir şişeye sahip. Yeşil elma,limon,yabani orkide,yasemin magnolia ve en sonunda da sedir ağacı,vanilya ve amber birleşimi çok hoş bir parfüm. Yeşil elma kokusuna bayılırım ben. Hele yazın bahçelerde gezmeyi çok seviyorum. Açıkçası EDT olmasına rağmen kalıcılığı hiç de fena değil bu parfümün. Sizi şaşırtıyor da. Temiz cildinizde 5 saat kalabilir. Bunu da not düşelim. Yanınızda taşıdığınızda tazeleyebilirsiniz. Fotograf nasıl olmuş bu arada? Zor günler bitsin yeniden Güneş'e,denizin maviliğine kavuşalım. Bu



Siz nasıl buldunuz bu parfümü? Daha önceden biliyor muydunuz? Yorumlarınızı merak ediyorum. Siz ne tarzda parfümleri seviyorsanız?



Sevgiler

Kübra





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder