Cuma, Ocak 15, 2021

Therasilk Bariyer Krem


Selam! Nasılsınız? Ocak'ın ortası oldu bile. Bakalım bu yıl neler getirecek.Daha çok şey yazmak istiyorum bu sene. İlkiyle başlayalım: Therasilk Bariyer Krem

Bu kremi kuzene almıştım. Çünkü o hep vururdu orasını burasını, klavye çok kullanmaktan elleri parçalanırdı nerdeyse. Ama o kadar sevdik ki kremi,kuzene bir kısmını böldüm verdim gerisi tamamen bizim oldu,ev halkıyla  kremi her gün kullanarak bitirmek üzereyiz. Ambalajı pert ettik o derece. Gerçekten çok güzel bir krem. 

Cildinizde bir bariyer olsun diyorsanız,çizik,kanamasız yara,kurumuş yara, morluk varsa direkt krem size göre.Cildi koruyan,cilde bir kalkan oluşturan bir krem bu. 

Hemen etkili maddelerine bakıyoruz:

1- Gliserin: Gliserin çoğu kozmetik üründe yer alan, cildi nemlendiren, pürüzsüzleştiren, cilde yumuşacık yapan bir yapıdır. 

2- Çinko oksit: Çinko oksit yine pek çok kremde yer alan,özellikle pişik kremi denilen kremlerde bulunan,cildi koruyan,dokuları besleyen,lekeleri önleyen, akne ve cilt problemlerinde kullanılan,bebeklerde pişik kremlerinin ana etken maddesi olarak bilinen bir yapıdır.

3- Lanolin: Cilt kuruluğunu alan, kaşıntıyı önleyen, pişiği önleyen, lazerden sonra kullanılabilecek bir destekleyicidir.

4-  Badem yağı, çatlakları onarılmasında, cildin nemlendirilmesinde,kaş ve kirpik bakımında kullanılır. Çok severim açıkçası. 

5- Hindistan cevizi yağı:Saç sapğlığında kullanılan yağ,cldi güzelleştiren,makyaj bazı olarak kullanılabilen,harika bir antioksidan yağdır. Cilt sağlığını korur,cildi nemlendirir.

Diğer içerikleri de siz görüyorsunuz. 

İpek proteini: Cildi koruyan,nemlendiren,antioksidan ve antiaging bir proteindir. Seiciln parlaklık yumuşaıklık,dayanıklılık verirken,koruma kalkanı oluşturur.Güneş koruması sağlar. Firoboin ise peeling özellği görür,cilde nefes aldırır, siyah nokta oluşumunu engeller. Her tipte cilde uyumludur. 

Kreme gelirsek eğer, ailecek kullandık. Bir kısmını kuzene verdim. Cildimi korudu, özellikle spor sonrası topuklarıma,dizlerime,dirseklerime az miktar sürdüm. Karma ciltliyim ama omuzlarım,dirseklerim, dizlerim kupkurudur. Doktor hep çok su iç der. Son dönemde su konusunda fena saylmam,neyse kreme dönersek,gerçekten çok başarılı bir krem. Hatta deneme maksatlı sivilce izlerine sürdüm. Yanağımdaki lekeye de sürdüm, öyle ağır gelmedi ama fazla da cesaret edemedim. Yalnız topuk çatlaklıklarını yok etti. Yeni oluşumu önledi, az miktar sürüyorsunuz, kocaman bir alana yayılıyor ve kolaylıkla emiliyor. Omuzlarıma sürdüğümde gergin olan bölge gidiyor, hiç bir skıntı yapmadan nemlendiriyor . Ayrıca çok iyi pişik kremi olur,ama ben kıyamam kimse kusura bakmasın :=) Balm niyetine de sürdüm, ayrıca boynuma da kullandım. Hiç bir sıkıntı yapmadı. Cilt emdikten sonraki hisse bayılacaksınız...Mükemmel bir his. Yumuşacık...Rahat rahat uyuyorsunuz uyku öncesi kullanımda. 




En son hali bu... Bilerek sizlerle paylaşıyorum. Ambalajı ayrıca güzel. Belki daha sağlam olabilirdi.75 ml,belki daha fazla olabilirdi. :=)

Sanırım yakın zamanda bir tane daha alacağız.

Asla eksik etmeyeceğiz!

Sevgiler

Kübra 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder