Salı, Şubat 16, 2021

3NForme Tek Kullanımlık Şampuan&Duş Jeli&Saç Kremi -2


Merhaba, bugune 3NForme Tek Kullanımlık Şampuan&Duş Jeli&Saç Kremi -2 yazısıyla başlıyoruz. Bu yazıda size kutudan bahsedeceğim ve duş jelini anlatacağım. 

Şampuanı anlatmıştım sizlere içeriğiyle birlikte. Açıkçası severek kullandığım bir ürün oldu bu tekli detayları içeren kutu. Bir kutu içinde şampuan,duş jeli ve saç kremi var. Saç kreminde yine değerli etken maddeleri var ve onu en sona bıraktım. 

Bu kutu tam Altınoluk'un yaz sıcağına göre dizayn edilmiş sanki. Yani yazın çok daha işime yarayacak. Bir de kısa tatillerde veya evinde koca şişeleri sevmeyenlerin sevebileceği ürünler bir arada. Bir kutu alın, içindekiler size bir süre gidecektir. Bu arada kolaylılkla açılıyor aklınızda kalmasın.

Önce saçlarımı yıkadım, daha sonra saç kremi uyguladım ve en sonunda banyo lifine aldım duş jelini, vücuda masaj yapa yapa uyguladım, daha sonra bol su ile duruladım. Kokusu keskin değil, hafif bir kokusu var. Koku sıkıntısı yaşayanlar için yapılmış da denebilir. Vucüdu irrite etmeyen bir yapısı var. İyice temizledğini ve kurutmadığını söyleyebilirim. Gözünüze sülfat çarpacaktır, onun da oranları uygun olduğundan bir sakınca doğurmaz. 

Yaz tatilinde kutuyu aldınız, deniz kenarına indiniz, daha sonra iki tane bir şampuan bir de duş jeli aldınız ve işlem tamam. Denizin zararlı etkenleri ve tuzluluğu vucüttan attık. Bir sıkıntı da olmadı. Hem de koca şişeleri ne taşıdık ne de şişeler bir yerlere aktı veya döküldü. Ayrıca tekli ürünler zor açılır demeyin, öyle güzel bir kesik yapmışlar ki tam yerinde.

Şimdilik bu kadar.

Saç kreminde görüşelim

Kübra 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder