Çarşamba, Şubat 17, 2021

Hydra Boss Günlük Bakım Jeli -1




Selamlar. Nasılsınız? Ne kar yağdı ama...İnanılmaz... Bu karlı havada, ayazda cildi korumak lazım. Bu yüzden güzel bir jel ile karşınızdayım.

 Konuğumuz Hydra Boss Günlük Bakım Jeli... Estelika Professional'a ait. Çekilişlerinde çıkmıştı. Ne mutlu olmuştum ama. 

Cildin ihtiyacı olan nemi kazandırmaya yönelik bir jel bu. Oldukça akışkan yapısıyla cilt tarafından kolayca emilimi sağlanıp, canlı bir cilt hedefleniyor. Ürün 100 ml. Şişesi çok güzel. Kokusu çok güzel. Az miktar yetiyor size. 

Haydi içeriğine bakalım...

Sizlere çektim etiketini. Detayları yazmaya başlıyorum, etkili yapıları...


Vitamin E: Çok sevdiğim E vitamini. Cilt için çok faydalı olan E vitamini, gerçek bir güç kaynağı cilt için. Kırışıklık azaltan, cildin elastikiyetliğini artıran, cilde kalkan oluituran, güneş ışınlarına karşı koruyan bir vitamin.

Aloe Barbadenis: Bildiğiniz aloe vera. Çok çok severim. Bence şifadır Allah'ın yarattığı. Jeli ciddi bir antioksidandır. Alın yaraya sürün iyileştirsin, yağlı ciltler kullansın sebum dengesi sağlansın, sivilceleri öldürsün, kuru ciltlere nem versin. İyi bir temizleyicidir, iyi bir peelingdir.

Hydrolized Collagen: Vucütta bulunan bir yapıdır kolajen. Zamanla azaldığı için dışardan takviye alınması gerekir. Cildi besleyen koruyan yapısı vardır. Kolajen takviyesi önemli. Özellikle cildin daha güçlü olması için.

Arbutus Unedo: Koca yemiş denilen dağ çileği. C vitamini açısıından güçlü olan gözenekleri sıkılaştıran, cilde pürüzsüzlük veren bir bitkidir. Hücreleri yeniler, ciltte akne ve sivilcelere iyi gelir. 

Chlorella Vulgaris: Klorella denilen yosun. Pek çok vitamin,mineral içeren antioksidan bir yosundur. Cildi korur, cilde destek verir. Sağlığa destek olur, cildi güzelleştirir.

Caviar Extract: Deri dayanıklılığını sağlar . Hücre yenilenmesine destek olurken, cildi derinlemesine koruyan, cilde bir kalkan oluşturan yapısı mevcuttur. 

Hyaluronik asit: Çok ciddi su tutma özellğine sahip son dönemin en popüler asitlerinden biridir. Cildin nem tutmasını sağlayan, cilt elastikiyetliğini artıran, cilde canlılık veren bir asittir. Cilde parlaklık verir.

Niacinamide: Gençlik etkisi de denilen erken yaşlanma karşıtı olan, cildin tonunu eşitleyen, cildi güçlendiren, hassasiyeti azaltan,koyu lekeleri ortadan kaldıran bir vitamindir. B3 vitamini de bilinen bu yapı içeren krem ve losyonlar tercih edilmelidir.

Zinc PCA:Sebum dengesinin sağlanmasında yardımcı olarak, akne kontrolünü sağlayarak,cilde nem verir. Her cilt tipinde iş görür. 


Geri kalan yapıları da size çektim. Temiz cilde sabahları iki pompa sürdüm. Açıkçası annem el koydu,çok sevdi. Kıyamadım olsun onun. Nasıl ferahlatıyor anlatamam. Cildi makyaja hazırlıyor, makyaj olmasa da günlük nem veriyor ve yetiyor. Bunun haricinde sürdüğünüz zaman cildiniz yumuşacık oluyor, irritelik ortadan kalkıyor. Ayaza çıkmadan sürdüğümde dışarda sızlama vs de yaşamadım. Annem ayrıca çok su içmesine rağmen kuruuyan cildinin kurumadığını söyledi. Gördüğünüz üzere alkol yok, paraben ve türevleri yok. Silikon yok. Cildi yormayacak yapılara sahip.  Ben karma ciltliyim annem kuru ciltli. Asla da sıkıntı yapmadı. Akne vs de oluşmadı. 

Bu ilk post olsun.

İkinci postta görüşelim.

Sevgiler 

Kübra 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder