Pazartesi, Şubat 15, 2021

Lasonil-1


Herkese merhaba...

Konuğumuz çoğumuzun yakından bildiği, ambalajı yenilenerek yine bizlerle buluşan, çok başarılı bir krem Lasonil.

Lasonil'i çok yakından bilir pek çoğumuz. Bugün sizlere onu anlatmak istiyorum açıkçası. Lasonil mavi ambalajıyla çok güzel hale gelmiş. Ürün 30 ml. Şöyleki, ürün elime ulaştığından beri severek kullanıyorum ve az miktar yetiyor bana. Bu yüzden ki uzun süre kullanabileceğim. Kışın da yazın da çok işime yarayacak bir ürün bu. Benim gibi sakarsanız eksik etmeyin :P Çocuklu aileler keza. Bireysel kullanım için uygundur.

Haydi sizlerle içeriğine bakalım... 


Arnica montana: Arnika bir dağ bitkisidir. Koyu sarı papatyaya benzeyen bu bitki,kas ağrılarına,ihtihaplara,burkulmalara iyi gelir.

Ayrıca zedelenmelerde,şişliklerde, eklem ağrılarında önemlidir. Düştünüz yaralanma oldu, acısına sürün kremi tamam. Arnikalı ürünleri yaralara,berelere kulalnabilirsiniz.

Aesculus Hippocastanum: Genişleyen, gözenekleri küçülten at kestanesini varis hastalarına verirler,dolaşım düzenlensin diye. Kas ağrılarına iyi gelen bitki,ayrıca güneş lekelerini giderir. Cildi gerginleştirerek kırışıklıkları giderir. Deri çatlaklarında yardımcıdır. 

Centella Asnatica : Cildi yatıştıran,yaraları ve tahriş olan cildi iyileştiren bitkisidir. Cilt lekelerinde etkilidir. Bu bitki kolajen üretimini artırarak, cildi yenilemeye destek olur. Antiaging ürünlerde de yer alır.

Lianol: Sakinleştiren,yatışrtıran rahatlatan bileşendir.. bir çeşit parfüm denebilir.

Ananas ekstactı: Bağışıklığı artıran, vitamin,mineral enzim içeren bir bitkidir.Çok severim. Antienflamatuar etkisi vardır.

Üründen az miktar alıyorum, çarptığım vurduğum kestiğim yere sürüyorum. Günde 3 defa uygulama sonucunda bir kaç güne topluyor cilt kendini. Üre de olduğu için yaraya bereye tam. Geri kalan içerik de çektim size. 




Oldukça yoğun bir yapısı var.

Ben severek kullanmaya devam.

Tüp biçimi de güzelce kullanıma yarıyor. Az miktar alabilirim. Yetiyor. Güzel bir kalkan oluşturuyor diyebilirim




Şimdilik bu kadar

sevgiler

Kübra


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder