Pazartesi, Şubat 15, 2021

Oriflame Milk& Honey conditioner.

 Merhaba,nasılsınız? Ne var ne yok? Havalar nasıl güzeldi bir anda kar geldi. Karı da cok severim ama çok zorluk çekiyor insanlar bence yaz gelsin. Saçlarımız da mevsimler gibi değişken. Canlı ve dolgun olmasını,güçlü olmasını kim istemez ki? Tabiki kolayca taransın ve şekil alsın. Bu yüzden yeni bir conditioner kullanıyorum. Oriflame Milk& Honey conditioner.

Oriflame ile tanışalı çok oldu. Rengarenk kataloglar içinde kayboluyorum,ne sıkıntı kalıyor ne de sorun. 

Bu serüvende kolonya,ruj,duş jeli hep anlattım da ilk defa saç ürünü deniyorum. Oriflame üyelik çok basitti,iyi ki de üye olmuşum açıkçası. Şöyleki bundan sonra saç ürünü de denicem. Kataloglarda çok güzel ürünler mevcut. Her saç tipine,her saç şekline,rengine.

Önce saçlarımı temizliyorum şampuan ile. Bir yıkama bana yetiyor, iki günde bir yıkadığım için. Daha sonra bu üründen alıyorum ve saçlarıma masaj yaparak 1 dakika boyunca uyguluyorum. Daha sonra su ile duruluyorum. Şöyleki süt ve bal özleri içeren bu ürün saçlarımı yumuşacık yapıyor, içeriği hiç de fena değil ve kremden dolayı saçlarım çok kolayca durulanıyor. Çok saç kremi insanı değildim ama denemek istedim. Çok tedirgindim önceleri ama denedikten sonra çok mennun kaldım. Sabah uygula sonra saç şekillendiriciye zemin olsun. Çok da iyi oldu. Bundan sonra hep alırım. Bal ve süt özleri ile yumuşacık saçlar. Yıpranmadan,yorulmadan. Özellikle yazın daha çok işime yarayacağını düşünüyorum, çünkü saçları daha çok yıkıyoruz. Daha sonrada istediğim gibi şekil veriyorum. Yağlandırmadı ayrıca, çünkü saç kremlerinde böyle bir yağlandırma mevzubahis olabiliyor.

Oriflame'in kargo takibi de çok kolay. Bunu sipariş verdikten sonra çok güzel numara ile takip ediyorsunuz. Yazdığım duş jellerini bunu,rujları deneyin. Kataloglara bakın ve inceleyin. Bakalım siz neler alacaksınız? Ya da bu ürünü almak ister misiniz? Yorumlarınızı bekliyorum. 

Sevgiler

Kübra 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder