Cuma, Şubat 26, 2021

Therasilk Güneş Kremi


Herkese merhaba... Nasılsınız? Bu sefer Therasilk Güneş Kremi ile karşınızdayım. Gerçekten çok başarılı bir krem anlatmaya geldim.

Bilindiği üzere güneş kremi dört mevsim kullanılır. Bunu bilmeden önce açıkçası yazın kullanır geçerdim.  Ancak cilt lekeleri için, cildin ferah ve dinç görünmesi için,güneşe karşı koruma için dört mevsim kullanılması lazım. Hatta öyle krem lazımki makyaj altına ulaştığında kalıp gibi durmasın ve ağır ışınlara maruz kalmasın. Cildi hem koruyan, cilde hem zarar vermeyen bir içerikle yapılması gerekiyor. Arada cildi tedavi ederse de bu artısı olur. Bu yüzden en iyi korumayı veren, pek çok içerikle cildi mutlu etmesi gerekiyor güneş kreminin. 

Therasilk Güneş kremi yüksek koruması ile UVA ve UVB koruyuculuğuyla birlikte güneşin zararlı ışınlarından cildi korumaya hedeflidir.

Haydi içeriğine bakalım...

İçindekiler: hidrolize ipek, titanium dioxide, gliserin, propylene glycol,PEG-100 stearate, polysorbate 20, cyclopentasiloxane, dimethicon, caprylic/capric triglyceride, camellia sinensis leaf extract, tocopheryl acetate, panthenol, aloe barbadensisi extract, ethylhexyl methoxycinnamate, benzophenone-3, phenoxyethanol,ethylhexylglycerin

Hidrolize ipek proteinleri cilt ve saç ürünlerine eklendiğinde ciltte ipeksi doku verir. Hidrolize demek hidrojen ve oksijenin birbirinden ayrılmasıdır. İpek proteinleri ciltte antiaging görevi görmekle beraber UV ışınlarının hücre DNAsındaki hasarları da önlemektedir. Hidrolize edilen ipek peptitleri antioksidan olarak görev alabilir. Ayrıca, ipek proteinleri ideal ve dengeli nem sağlamaktadır. 

Hassas ciltler konusuna gelindiğinde ipek proteinli ürünler insan derisine en yakın olarak yer almaktadır. İpek,hassas ve alerjen durumundaki cilt yapısına önerilen bir yapıdadır. Oldukça güvenli bir durumdadır. 

Keza ipek proteinleri mantar ve antibakteriyel yapısı ile su önleyici bir durumdadır. Kullanıldığında ciltte nem dengesi sağlayarak, cildi kurumaya karşı korur. 

Bunu yazmıştım. Hatırlarsınız. 

Gliserin nemlendiren,yumuşatan bir yapıdır. Cildin kurumasını önler. Cildi iyleştirir. Yeşil çay antioksidan bir bitkidir çok severim, sağlığı korur, cildi iyleştirir, cilt lekelerinde etkilidir . Yine ürün içinde aloevera mevcut. Antiseptik bir özelliği vardır, cildi onarır, cildi nemlendirir,eğer lekeler varsa onu azaltır, cilt üzerinde yaralanmalar varsa onu düzeltir , düzgünleştirir,cildi korur. Provitamin B5, cildi korur, cildi yeniler. Ciltte iyi etki yapıcı özelliği verir. 




Ürün çok başarılı bir nemlendirici ayrıca. Makyaj altına da sürdüğüm oluyor ama çok az makyaj yaptığımdan özünde mükemmel bir kurtarıcı oluyor. Cildimi nemlendiriyor, bu nemli his uzunca gidiyor. Asla kalıp gibi durmuyor, cilt kolayca emiyor. Cilde zarar vermeden bir kalkan oluşturuyor. Kaşınma olmuyor. Bir zararı olmuyor. Hatta şu var, kremi kullandığımdan beri çenemdeki iki iz yok oldu.  Karma ciltli biri olarak hiç bir şekilde yağlandırmadı. Yağlı his bırakmadı. Sıkıntı yapmadı. Siyah noktalardan bıkmıştım. Asla zararı olmadı yenileri de ortaya çıkmadı. 







Mükemmel bir ambalaja sahip. Çok başarılı pompası ve detayları. Açıkçası üründe en sevdiğim yer ambalaj. Bu kadar şık ve kullanışlı bir ambalaj olamaz. Az miktar alıyorsunuz istediğiniz gibi uyguluyorsunuz. Müsrifliğe son. 




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder