Cumartesi, Mart 27, 2021

Oriflame California Beach duş jeli

Herkese selam! 
Oriflame ile nasıl tanıştığımı size anlatmıştım. Oriflame'e üye olduğumu da anlatmıştım. Bir kolonya ile başlayan serüven, duş jelleriyle devam etti. Duş jellerinin de en güzellerini sizlerle paylaştım. Çiçek kokularını,vanilya kokularını, mükemmel ambalajalarını, mis gibi kokularını ve zararsız ambalajlarını. Her ay katalogdan bilmediğim bir duş jeli seçiyorum ve çok mutluyum açıkçası Oriflame' e üye olduğum için.

Oriflame bünyesinde besin takviyeleri de mevcut. Oriflame Wellness Katalogu'na girdiğimizde vücudumuza neyin ihtiyacının olduğunu tespit ediyoruz, takviyelere,besin tabletlerine bakıyoruz.Ben en çok Wellness Shake ekibini merak ediyorum. Siz denediniz mi bu ekibi? Hatta bu ekip ile birlikte tarifler de mevcut. Mesela çilekli muhallebi gibi. 

Asla zararı olmayan Natural Balance Shake ekibi21 porsiyon içeren bir kutuda sizlere sunuluyor. Muhakkak incelemenizi isterim. Yine multivitamin serisinde kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı kutular mevcut. Bu kutular günlük vitamin ihtiyacınızı karşılayacak halde. Kan şekeri seviyenizi düzenleyip,iştah konusunda da oldukça destekler. Çocuklar için de Wellness bünyesinde neler yok ki? Omega 3 balık yağı, multivitamin ve mineral takviye edici gıda. Özellikle evladını düşünen annelerin not edeceği şeyler bunlar. Katalogu bir inceleyin derim.

ve dönelim: Oriflame California Beach duş jeline... İçeriğindeki tropikal meyve ve çiçek notalarıyla birlikte Kaliforniya sahilinden ilham alınarak üretilen duş jeli,okyanus boyunca uzanan sahilin mis gibi deniz kokusunu, arkasında enfes meyve kokusunu alarak evinize getiriyor. Tropikal koku sever misiniz? Mesela kullanırken ekşimtrak bir meyve aklınıza gelse nasıl olur ? Güzel olmaz mı? Ben çok severek kullanmaya başlıyorum kokusunu çok sevdim

Oriflame'in her ay verilen katalogları,harika ve cezbedici.

İndirimler can alıyor açıkçası.



Yeni ayda görüşmek üzere

Kübra





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder