Pazartesi, Mart 15, 2021

Oriflame Magic Garden duş jeli

 Herkese selamlar!

Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Hayat nasıl gidiyor? Baharın iyice kendini hissettirdiği günlerde çiçekler,ağaçlar öyle güzel oluyor ki değil mi? İnsan pek çok şey diliyor, bekliyor. Bugünlere uygun bir ambalaja sahip bir duş jelini size yazmaya geldim. Oriflame Magic Garden duş jeli.

Pembe çiçeklerinin birleşimi harika bir duş jeli. Oriflame ile nasıl tanışmıştım hatırlayın. Kolonyayla başlayan serüven, duş jeli anlatmayla devam ediyor. Bu süreçte sizlerle pek çok ürünü de deniyorum. Instagramda da paylaşıyorum.

Magic Garden'ı Oriflame kataloglarından mart ayı katalogundan buldum. Şişesi çok güzel. Pembe bir şişe üstünde, pembe ve turuncu çiçekler mevcut. Süngere az miktar alıyorsunuz, masaj yaparak uyguluyor ve daha sonrasında duruluyorsunuz. 

Ambalajı çok sağlam. Şöyleki duş jelleri ambalajları çabuk yıpranır. Bu öyle değil. Kullandıktan sonra sapasağlam olduğu için kolayca kitleniyor ve asla yıpranmıyor, kapağında sıkıntı olmuyor. 

Bu ay içinde sizlere yazmak istediğim başka ürünler de mevcut. Biraz daha süre istiyorum sadece. Ona göre anlatmaya devam edeceğim. Bakalım daha neler olacak.

Oriflame hep zengin içeriğiyle bizle olmaya devam edecek.

Benden ayrılmayın

Sevgiler

Kübra 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder