Çarşamba, Nisan 07, 2021

Cocodays 5.post

 Merhaba!Nasılsınız? Cocodays Gündüz Serumu 5. post ile karşınızdayım. 


Cocodays,hindistan cevizi, ozonlandırılmış zeytinyağı,hindistan cevizi yağı,shea yağı ve gül yağı mevcut bunu hatırlayalım. 

Hindistan cevizi yağı: Saçların onarımından,cildin nemlendirilmesine kadar bir sürü faydası mevcut. Ozonlabs blogu şöyle bir açıklama yapıyor. Ona da atıfta bulunalım. Hepsi çok faydalı asitlerdir.


  • Laurik asit:% 49
  • Mistik asit:% 18
  • Kaprilik asit:% 8
  • Palmitik asit:% 8
  • Kaprik asit:% 7
  • Oleik asit:% 6
  • Linoleik asit:% 2
  • Stearik asit:% 2

Sivilcelerin kızarıklık halini söndüren bir serum bu. Ben çok seviyorum. Gerginlik de alıyor. Size daha önce pek çok postta anlatmıştım. Antienflamatuar olan hindistan cevizi yağı,sedef hastalığınız varsa yine acının azalabileceği var olan bir serum bu. Bu sefer başka bir özellikleri de  ekleyeceğım. Cocodays'i bacaklarıma spor sonrası sürüyorum, bacaklarımın hafiflediğini hissediyorum, cildim yumuşacık oluyor, bacak kaslarıma sakinlik veriyor. Selülitlerime sürüyorum,masaj yaparak zamanla  azaldığını görüyorum. Çünkü Cocodays kan dolaşımına destek oluyor. Diz kapaklarıma az miktarda sürüp masaj yaptığımda mükemmel şekilde nemleniyor ve asla ağrım sızım olmuyor. Shea yağı,oldukça güzel bir nemlendirme özelliğine sahip.  Kuzen de ise sedeften dolayı var olan acıları azalttık...Ayrıca karnınızı da Cocodays'le ovduğunuzda kasılan kaslara iyi gelecek, fazla yürüdüğünüzde ayaklarınıza sürün ve acılarınızı azaltacak, hindistan cevizi yağı bize destek olacak...

Gündüz uyguladığımda,gün içinde oluşacak mini sivilceleri önlüyor. Yorgun görünen,sürekli bilgisayar kullanan biri olarak cildimi canlandırıyor. Göz altlarıma da sürüyorum,hiç bir zararı da olmuyor. 

Karma ciltli olmak zordur. Cocodays antimikrobiyal özelliğe sahip. Hem nemlendirme hem de oluşabilecek siyah nokta ve sivilcelere karşı koruma. Kışın da çok işime yarıyor. Sabahları ben erken çıkıyorum. Oldukça. İki pompa alıyorum temiz yüzüme uyguluyorum,sonrasında masaj yapıyorum. Ayaz da etkilemiyor, dış çevredeki toz da. Ofise gittiğimde gergin bir cilt yerine son derece nemli bir cildim oluyor. 


Super Paket 'e gelelim ..Çok sevilen Cocodays ve asla değişmeyeceğim Ozonlava Bentonit Clay volkanik maske &Probiyotik Köpük mevcut...  Günlük bakımınızı probiyotik köpük ile başlıyorsunuz cildimizi seruma hazırlıyoruz ,çok az miktarda alıyorsunuz,sabah akşam kullanıyorsunuz, haftada 2-3 kere maske yapıyorsunuz,lekelere karşı savaşıyorsunuz,siyah noktaları yok ediyorsunuz,olmasını engelliyorsunuz ve her gün serumunuzu uyguluyorsunuz. Öyle bir serum ki bu Cocodays  makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz... 

Öncelikle hatırlarsınız Cocodays ve O3RSS serum arasındaki farkları da anlatmıştım size. O3RR çok daha güçlü bir serumdur. Süper paket, daha çok hassas ve akneye yakın ciltler için uygun. Cocodays yazı hatırlatıyor bana sanki. Hindistan cevizi yağı doğal filtreli denebilecek özelliğe sahip. Altınoluk'ta sabah ve öğleden sonra kullandım. Özellikle 30+ ve üstünde çok işime yaradı. Kollarıma özellikle çok iyi geldi ki en çok Güneş oralar görüyor. 

Bu sefer farklı özellikleri inceledik ve Süper Paket'e tekrar gönderme yaptık :) Her zaman kullanmaya devam.
Güncelleme : yaz geldi,haydi nem için Cocodays kullaniyoruz !



Siz biliyor muydunuz?




Sevgiler

Kübra 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder