Salı, Nisan 20, 2021

Oriflame Feet Up Cooling Watermelon&Cucumber Foot Scrub


Herkese merhaba,

Baharla birlikte arada Ankara bizi kar ve yağmurla şaşırttı ama çiçekler açtı çok da güzel oldu. Mis gibi çiçekler huzur veriyor insana. Daha çok bloga yeni ürün yazasım geliyor. Bu seferki konuğumuz Oriflame Feet Up Cooling Watermelon&Cucumber Foot Scrub, yani ayak arındırıcısı.

Oriflame ile tanışalı 1 seneyi geçti. Bir kolonya ile başlayan serüven daha sonrasında kolonyalar,rujlar,duş jelleri,kremler ile devam etti. Bir de Oriflame dünyasında takviye dediğimiz bölüm var. Oriflame Wellness. Oriflame Wellness katalogunda günlük kullanılabilecek takviyeler mevcut. 15 seneyi geçen araştırmalar sonucunda üretilen Wellness ürünleri AB standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Shake ile beslenerek,Omega 3 kullanarak sağlığınızı koruyabilirsiniz. Ayrıca Kids Omega 3 ve Multivitamin Mineral ile çocuklara uygun koruma sağlanabilir. Zinde bir yaşam için ürünler mevcut.

Feet Up ayak arındırıcısına dönersek eğer, ayağımızı önce soğuk su ile yıkıyoruz, daha sonra uygun miktarda alıyoruz ve masaj yapa yapa ürünü uyguluyoruz. Ayaktaki,özellikle topuktaki ölü deriyi alıyor götürüyor. Haftada 3 kere uyguluyorum banyo sonrası, gerçekten ürün çok işime yarıyor. Sonra sıcak su ile duruluyorum ve ayak kremi sürüp çorap giyiyorum. Ürünün ambalaj çoook tatlı. Kokusu da çok güzel. Tanecikleri çok büyük sayılmaz. Az miktar kullandığım için uzun süre gidebilecek bir gramajı var. 


Oriflame'de denemek istediğim ürün oldukça çok. Her ay farklı indirimler, güzel renkler bizlerle buluşuyor. Oriflame Nisan katalogu çok iyiydi, bakalım mayıs katalogu nasıl olacak? 

Şimdilik bu kadar

Sevgiler

Kübra 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder