Pazartesi, Nisan 12, 2021

Oriflame Sensity Sun Sparkle Sprey Kolonya


 Günaydın! Herkese yeniden selamlar! Nasılsınız? Baharın çiçekler açan halini çok seviyorum,insanı mutlu ediyor cidden. Ne güzel yeşiller, pembeler, beyazlar görmeye başladık. Arada Ankara bizi şaşırtsa da kar vs yine de baharın halini seviyorum. Bahara ve yaza çok güzel gelecek bir ürün ile geldim karşınıza, Oriflame Sensity Sun Sparkle Sprey Kolonya.

Oriflame'e üye olduğumdan beri sizlere, çok güzel ürünler yazdım. Kolonyalar yazdım. Oriflame katalogunda karşıma çıkan Sun Sparkle, güneş ışıltısı anlamı taşıyor. Bu bir sprey kolonya. Sprey kolonyalar da mevcut Oriflame de dökmeli kolonyalar da. 

Vucüt misti olarak da kullanılan Sun Sparkle osmanthus, bergamot ve amber notalarından oluşan bir kolonya. İlk sıktığınızda, bergamotun enfes kokusu burnunuza gelir, hemen de amberi hissedersiniz. Bergamotu ben çok severim, çayını da çok alırım, kullanırım. Amber ise baharlık koku denilen bir kokudur. Osmanthusu çok bilmeyebilirsiniz, turunculu sarılı bir bitkidir. Çok da kokusu güzeldir. 

Temiz tene uyguladığınızda orta şeker bir kalıcılığa sahip olan kolonya, çok güzel şekilde mevsime uyan bir ürün. Oriflame Nisan katalogunda çok güzel şekilde gözüme çarptı. Ama öyle güzel kolonyalar mevcut ki canım çok şey almak istiyor açıkçası. Bakalım daha neler alacağım ilerleyen aylarda.

Sun Sparkle ince şişesiyle, güzel kapağıyla hoş bir ambalaja sahip. Kolayca kapağı da kitleniyor, sıkıntı olmuyor. İsterseniz minik bir şişeye de bölebilirsiniz.

Şimdilik bu kadar!

Muhakkak deneyin

Kübra 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder