Perşembe, Şubat 10, 2022

Oriflame Love Nature Dark Berries Delight Face Scrub Marmalade-2


Herkese yeniden selamlar! . Bir sürü planlar yapıyoruz ama Rabbim hayırlısını biliyor bakalım neler olacak? Size bugün güzel bir ürün anlatmaya geldim, karşınızda Oriflame Love Nature Dark Berries Delight Face Scrub Marmalade, yani Dark Berries cilt arındırıcısı...

Öncelikle Oriflame serüvenime başlayalı oldu 2 sene. Gerçekten bir senede çok şey öğrendim. Özellikle benim gibi kolonya sever bir insan için mükemmel seçenekleri mevcut! Rujların yapıları ço çok başarılı. Renkleri çok geniş,rengarenk. Glosslardan,mat rujlara,mat rujlardan nemlendiren rujlara, ışıllardan mat ekibe neler neler var anlatamam. Vay arkadaş alırım anahtarını diyorsun ve bomba seçimler yapıyorsun. Bir de Oriflame Wellness Katalogu var ki gerçekten katalog içeriği olarak oldukça mantıklı. Wellness serisi pek çok sertifikaya sahip güzel bir seri. Shakeler ile sağlıklı beslenme yapabiliyor, Omega3 ile vücut sağlığını koruyabiliyor,diğer takviyelerle istediğiniz verimi alabiliyorsunuz. 

Dark Berries arındırıcıya dönersek eğer, ürün gerçekten güzel bir ürün,bu benim 2.ürünüm,çok severek kullanıyorum,her yıla bir tane oldu,Oriflame Şubat Katalogundan aldım. Tanecikleri cildi yakmıyor veya çizmiyor. Az miktar alıyorsunuz tüm cildinize masaj yaparak uyguluyorsunuz. Özellikle T bölgesine uyguluyorum ki en çok yağlanma yaşadığım yer. 


Tanecikler yavaş yavaş eriyor ve masajınız sonucunda cildiniz ölü deriden yavaşça arınıyor. Az miktar yetiyor, sıcak su ile durulayın, daha sonrasında nemlendirici çok ihtiyacınız olmuyor. Çok kurutan bir ürün değil. Oldukça yoğun bir ürün olduğundan az miktar yetiyor. Organik meyvelerden oluşan ürün ayrıca sıkıntı vermeden cildi temizliyor. 

Oriflame'in en güzel yönlerinden biri de ambalajları. Her ambalaj gerçekten özenle yapılmış sanki. Kocaman böğürtlen ve yazılar oldukça güzel. Haftada 2 kere uygulama yetiyor bana. Tabiki tek ürün de kullanabilirsiniz bence. 


 Oriflame üye olun ve sonrasında istediğiniz ürünleri seçin, indirimler ve ürün yelpazesi muhteşem!

Bir diğer yazıda ne keşfedeceğiz?

Neler yazalım ?

Bunu beğendiniz mi?

Yorumlarınızı yazar mısınız?

Sevgiler

Kübra 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder