Cuma, Ağustos 27, 2021

Dr Clinic Sun Protection Face Cream Enlighter Foundation&Aydınlatıcı


Herkese yeniden selamlar! Neler yapıyorsunuz? Oldukça çetrefilli bir yıl geçiriyoruz, yeniden diyete başladım kafam dağılsın diye. Hayattan hiç vazgeçmiyorum, mucizeler beni bulsun diye bekleyip duruyorum. Çok da planlarım var mesela blogumla ilgili. Sizlerle çok yazı paylaşacağım.Bugünkü konuğumuz Dr Clinic Sun Protection Face Cream Enlighter Foundation&Aydınlatıcı...

Şimdi önce diyeyim eğer çok kapatıcı bir şey bekliyorsanız onu unutun. Bu renkli bir nemlendirici formunda. Ambalaj üzerinde cilt rengini lipozomlanmış vitamin C ifadesi var mesela. Bu da lipozom tekniğini bizlere gösteriyor, hücre yapısına benzer, içeriğine etkin maddelerin yer almasıyla oluşturulan bir teknoloji. Yani lipozomlanmış vitamin Cli bir renkli nemlendirici bu. E böylelikle,akne,siyah nokta oluşumu olmayacak,karma ve akneli ciltler bayram yapacak. Ürün içeriğindeki C vitamini cilt tonunda farklılaşmaya engel olacak ve her cilt tipinde tek renk cilt görülecek.

Üründe hyaluronik asit de mevcut. Hyaluronik asit, doğal nemlendirmeye sahip bir asittir, cildin neme doymasını sağlar, cildin kurumasını engelleyerek,cildin elastikiyetliğine destek olur. Hyaluronik asit özellikle belirli yaş limitinden sonra çok daha önemli olabiliyor. Muhakkak hayatınızın içinde yer alsın bu asit, çok güzel de su tutan bir asit olduğunu unutmayın. Cildi bununla beraber antioksidandır ve cildi dış etkenlere karşı korur. Bu asit sayesinde cilt daha canlı olur, daha canlı durur.






Az miktar alıyoruz,temiz cilde uyguluyoruz. Cilt tarafından ürün kolayca emiliyor, herhangi bir reaksiyon göstermiyor. Hafif bir yapısı var, az miktar yetiyor. Ürün 50 SPF'e sahip. Makyaj yapmak istemediğinizde ürünü uygulayıp,ciltte belli olan lekeleriniz varsa veya sivilcelerinizi kapatmak istiyorsanız lokal kapatıcı uygulayabilirsiniz. Ama bence yazın hiç bişey sürmeyin derim çoğunlukla.Ürün iyi nemlendiriyor diyebilirim, sabah akşam uygulanabilir. Cildi canlı da gösteriyor bence.  Daha çok yorum yazmak için uzun bir süreye ihtiyacım var.

Şimdilik bu kadar.

İkinci postta görüşürüz.

Sevgiler

Not Dr Clinic'in sitesi  için ✨

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder