Salı, Temmuz 20, 2021

Oriflame Çift Uçlu Siyah Nokta Giderici



Herkese yeniden selamlar... Uzun aradan sonra sizlerleyim. Bildiğiniz üzere mayıs sonundan beri Ege'deyim ve maalesef ki son dönemde oldukça üzücü olaylar yaşadık. Rabbim bin beterinden korusun ve yaralarımızı çabucak saralım. Oldukça güzel bir ülkeye sahibiz ve her şeyin her zaman en iyisini hakediyoruz. Neyse, konumuza dönersek eğer, burdayken hem haziran hem de temmuz alışverişi yaptım Oriflame'den ve Oriflame temmuz ayı katalogundan çok başarılı bir ürün aldım. Oriflame Çift Uçlu Siyah Nokta Giderici.

Hatırlarsınız sizlerle Oriflame'e üye olmanın çok basit olduğunu ve daha sonrasında alışverişlerimi anlatmıştım. Heleki kolonyalarını ve rujlarını asla değişmem. Detaylı olarak bir yılda aldıklarımı blogda bulabilirsiniz. Çok da güzel şeyler aldım. Heleki rujlarının yapılarına bayılıyorum. Mat rujlar o kadar değerli ki benim için. Parlak rujlar da ise pembeleri seçtim,kırmızı tonları seçtim. Arada mercan renkten de aldım, çok seviyorum ben. Oriflame'den bir şeyler aldığınız zaman kargo takip o kadar güzel ki, önce size mesaj geliyor, daha sonra siparişiniz mailinize düşüyor ve ordan takibe başlıyorsunuz. Oriflame kargo takip marka ortağı kodunu girmek yeterli oluyor. Kargo içinde de bir ürün seçiyoruz ve sonrasında o ürünü satın alarak kargo ücretinden kurtuluyoruz. Bir sıkıntı da olmuyor. Her ürün çok başarılı. Mesela bu ayki alışverişimde harika bir likit far almıştım ve çok başarılıydı. İyiki de almışım açıkçası. Hem çok güzel bir baz oldu,hem de güzelce dağıldı. 

Gelelim ürünümüze, sıcak bir duş sonrası veya sauna sonrası kullanabiliriz,bir de nemli bir bez yardımıyla ürünü uygulayabilirz. Ben ince çember kısmını daha çok seviyorum. Siyah nokta üzerine tutuyorum ve sonrasında hafif bir bastırma ile siyah noktayı çıkarıyorum. Daha sonrasında ise tonik kullanıyorum ve gözenekleri sıkıştırmaya çalışıyorum. Özellikle çenemde ve burnumda çok işime yaradığını hemen yazayım. Öyleki siyah nokta bırakmadım gözle gördüğüm. 

Önce sıcak banyo veya duş daha sonrasında da siyah nokta temizliği ve en sonunda da tonik veya duş sonrasında siyah nokta temizliği ve gül suyu. Haftada 1-2 defa maske,spirulinalı maske, peeling. İşte size harika bir rutin.

Bu güzel ürünün fiyatı da oldukça güzel ve uygun. Bence bir şans verin

Sevgiler

Kübra 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder