Çarşamba, Aralık 08, 2021

Yves Saint Laurent Touche Eclat


Yeniden selamlar!

Neler yapıyorsunuz? Nasılsınız? Ne var ne çok? Yazacağım,sizlere anlatacağım çok şey var, sıralama yaptım hepsini yazacağım açıkçası. Haydi ilk konuğumuz Yves Saint Laurent Touche Eclat!

Yves Saint Laurent'in klasik,efsane bir ürünü bu Eclat(Tuş Eklat olarak telaffuz ediyoruz) "25 senelik ikonik aydınlatıcı" sloganı ile Sephora'da yer alıyor. Marka bizlerinde bildiği gibi high end bir marka. Yani fiyat olarak çıta oldukça yüksek ürünlerin.Ama her ürün de gerçekten çok başarılı,efsane. Bu ürün de aynı öyle. 

Şimdi,baştan diyelim bu tam anlamıyla bir "kapatıcı"değil. Yani yoğun morluklarınız,akne izleriniz veya başka izleriniz mevcutsa size çok uygun değil. Yani kapatıcı kullanıp üstüne Eclat'ı kullanabilirsiniz. Bu ürün tam anlamıyla "pürüzsüzleştirici" 





Öncelikle fondöten,BB,CC veya ten makyajında ne kullanıyorsanız ürünü uyguluyoruz. Yani ben böyle başlıyorum. Daha sonrasında izleriniz çok derinse, morluklarınız fazla veya kapatmak istediğiniz bölgeleri kapatıcı ile kapatın. Sonrasında Eclat'ı alıyoruz ve görünümünüzü aydınlatmak için kullanıyoruz. Çizgilerinizi,kırışıklıklarınızı görünümünüzü pürüzsüzleştirin. Kaşların alt kısmına,üst kısmına, yanak üstlerine ve alın ortasına dokunduruyoruz. Eğer kapatmanızı gereken çok bir yer yoksa tek başına bu ürünü kullanın. 

Ben ürünü gerçekten çok seviyorum. Özel günlerde ten makyajının bitiminde sürüyorum ve üstüne asla bozulmasın diye transparan pudra uyguluyorum. Çünkü karma ciltli olduğum için alın bölgemde bir parlama olabiliyor. O kadar çabuk cilt ile bütünleşiyor ki gerçekten enfes bir uyum sağlıyor ciltle. Göz altlarına uyguluyorum ve pürüzsüz bir görüntü sağlıyor. Çok kırışıklık sıkıntım yok. Cildiniz kuru ise tamamen tek bu ürünle tamamsınız. 





Dokusuna baktığımzda ise tek kelime: harika. Az miktar işinize yarıyor. Fırçası yumuşacık,alttan basmalı bir ambalajı var. Harika şekilde kitleniyor. Kolaylıkla ürünü alıyorsunuz,parmaklarınızla sürebilirsiniz,ya da kapatıcı fırçasıyla derinlemesine uygularsınız. Bence sabitleyin transparan pudrayla tam anlamıyla olsun derim ama. Kullandıktan sonra kapatmayı unutmayın.

Ambalaj metalik. Sarı metalik,oldukça şık. Biterse de atmayı düşünmüyorum, makyaj çantamın gerçekten en şık ürünü. 

Biliyorum Yves Saint Laurent ürünleri oldukça pahalı, ancak Touche Eclat'ın tek ürünü 6 ay gidiyor,özel günlerde kullanıyorsanız da ürün en az 8-9 ay gidiyor,yoğun bir yapısı mevcut. Az miktar yeterli oluyor,bence özel makyajlarda kullanın. Alttan basmalı bir ambalaja sahip. Miktarı da siz belirliyorsunuz.

Benim için kapatıcıdan farklı,aydınlatıcıdan öte. 

Tam kavramı bu!

10 üzerinden 10 veriyorum...

Düşüncelerim bunlar...

Sevgiler

Kübra 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder