Çarşamba, Ekim 06, 2021

Farmasi Motto EDP !


Herkese yeniden selamlar! Bu seferki konuğumuz ise herkesin çok sevdiği,satışı oldukça iyi olan bir parfüm : Farmasi Motto!

Motto, Farmasi'nin en sevilen ve satılan kokularından biri. Pudra rengindeki şişesiyle,yumusacık görünen, aklımıza bebekleri getiren bir şişeye sahip Motto!

Üst notalarında kan portakalı,mandalina, orta notalarında şeftali,portakal çiçeği,yasemin,gardenya,bal ve alt notalarında ise paçuli, karamel,sedir ağacı ve meyan balı bulunuyor.

Parfümü temiz tene sıktığımızda, hoppp şeftali ve mandalina kokusu hemen bizi karşılıyor. Gerçekten yaz temalı denebilecek bir parfüm. Kan portakalı ise bir süre sonra selam veriyor ve turunçgiller bizi sevdiriyor.

Kokular sonrasında yaseminin güçlü yapısına doğru koşuyor ve gardenya dur orda yabancı diyiveriyor:)  Bir süre sonra da daha sert yapı ortaya çıkıyor ve sanki sıcak karamel ve bal merhaba diyor bizlere.

Vallahi böyle parfüme böyle anlatım! Temiz cilde sıktım mı gerçekten adım adım değişen yapısı mevcut. 


Motto evet yazlık diyebvileceğim bir koku ancak bence sonbahara da yakışıyor! Seviyorum meyveler ve bitkilerin karışımını. Meyveler önce selam durup, daha sonrasında yerini çiçeğe bırakınca bak sonbahar da olabilir diyorsun. Turunçgil var, yaz meyvesi var ve sert denebilecek bitkiler mevcut, sonunda da ballar ballll gibi koku yapıyor.

Ben seviyorum açıkçası parfümü, ama keşke biraz daha kalıcı olsaydı. Çok daha mutlu kalırdım. Ha şunu diyim, tamamen fresh koku olsun Motto size çok uymaz. Yalnız çiçek diyorsanız olmaz,yalnız meyve diyorsanız yine olmaz. Ama iş kadını moduna valla çok uyar,adı gibi! 

Şişesi çok özel bence. Parfümün en güzel yönlerinden biri! 

Beyaz kapağı ve pudra rengi şişesi de aksesuar misali uyuyor. 

Ben kullanmaya devam ediyorum! Sabah öğlen ve akşam sıktım tamam! EDP ama yine diyorum bende çok kalıcı olmadı bu koku! 




Siz bu tarz kokuları seviyor musunuz?


Farmasi'de en sevdiğiniz koku ne?

Sevgiler

Kübra 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder