Pazartesi, Ekim 25, 2021

Oriflame Love Potion Blossom Kiss Fragrance Mist

 Herkese merhaba!

Neler yapıyorsunuz? Ne var ne çok? Artık ince montlarla birlikte yaşıyoruz Ankara'da. Ama bu havaları da çok seviyorum. Yürüyüşler çok iyi geliyor, spor ayakkabı ve ince mont yetiyor. Mis gibi,bolca çalışma,bolca umut,bolca yazı planları neler neler:=) Bugünkü konumuz Oriflame Love Potion Blossom Kiss Fragrance Mist.




Oriflame'e üye oldum ve üstünden nerdeyse bir buçuk yıl geçti. Bu süre zarfında sizlerle pek çok kolonya,ruj,duş jeli paylaştım ve yazdım. Kolonyalarla ilgili direkt yazılarımı okuyun. 

Alışverişiniz tamamlanınca da kargo takibi de çok kolay. Önce mail ve sonra mesaj geliyor. Oriflame kargo takip marka ortağı kodunu girmek yeterli oluyor. Kargo içinde de bir ürün seçiyoruz ve sonrasında o ürünü satın alarak kargo ücretinden kurtuluyoruz. Bir sıkıntı da olmuyor. Bu ay çok güzel bir ruj aldım. Nasıl muhteşem bir rengi var anlatamam ! 

Oriflame'de sağlığa dair çok güzel bir detay var: Oriflame Wellness Katalogu,gerçekten katalog içeriği olarak oldukça mantıklı. Wellness serisi pek çok sertifikaya sahip güzel bir seri. Shakeler ile sağlıklı beslenme yapabiliyor, Omega3 ile vücut sağlığını koruyabiliyor,diğer takviyelerle istediğiniz verimi alabiliyorsunuz. Ben de deneyeyim mi bu shakeleri? Çok merak ediyorum,spor yapanlara veya benim gibi durmadan yürüyenlere nasıl öneriyorlar anlatamam!


Oriflame Ekim Katalogu'ndan seçtiğim vücut spreyine dönersek eğer, şişesini çok beğenmiştim ve direkt aldım. Hiç bir fikrim yoktu kokusu için ha. İncir kolonyalarını çok severim,bazen insanlar daha neler der. Ekşi filan bulurlar yahu. Blossom, çiçek açmak demek,love ise sevgi,potion ilaç veya iksir demek. Tam anlamıyla buna uygun bir şişesi var. Blossom kiss önce ağır gelebilir,ancak temiz cilde sıktığınızda gece dışarı yemeklerine çok yakışabilir. İncir,zambak ve vanilya birleşimi bir sprey bu. Siyah elbiselere çok yakışabilir,ceket takıma çok yakışabilir. Ben sevdim açıkçası. Eğer çok hafif,çiçeksi kokuları seviyorsanız bir tık ağır gelebilir. 

Nasıl buldunuz şişesini? Oriflame'den güzel ürünler anlatmaya devam edeceğim! 

Yorumlarınızı bekliyorum, sevgiler

Kübra 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder