Pazar, Kasım 28, 2021

Hourglass Veil Translucent Setting Powder


Herkese yeniden merhaba, nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Ne kadar uzun zaman olmuş ben renkli kozmetik yazmayalı. Pek çok yazı planım var. Haydi hemen başlayalım. Karşınızda Hourglass Veil Translucent Setting Powder 

Bu bir transparan pudra,öncelikle transparan pudrayı biraz özet geçelim. Senelerdir yazarım,okuyan bilir, ben karma ciltliyim. Ten ürünü uyguladığımda,bu ürünü sabitleme ihtiyacı duyuyorum. Muhakkak bir pudra uyguluyorum ten makyajı sonrasında. Ama en çok sevdiğim pudra türü transparan pudra. Hele benim gibi parlamaya takıntılıysanız. 

Transparan pudra, renksiz bir pudradır. Kullandığınız ten ürününü sabitlemek için kullandığımız bir pudradır. Bu pudraların kapatma özelliği yoktur. Genellikle beyaz veya krem rengi olan transparan pudralar, uygulandığında cilt rengine uyum sağlayan, makyajı sabitlemek için kullandığımız için renklendirme vermeyen pudralardır. 

Bununla beraber bazı transparan pudralar,cilde ışıltı veren transparan pudralardır. Pigmentli pudralar seçebiliriz. 

Transparan pudralar, makyajı tazeleyecek görev de görür, yani parlamayı engeller ve cilt makyajınızı bozmadan denge sağlar. T bölgesine uygulanan pudra, parlamayı önler. Bu yüzden derler ki yanınızda bir transparan pudra,kullandığınız ruj ve lipgloss çantalarınızdan eksik olmasın. 

Kullandığımız kapatıcılar, çoğu zaman çizgilere dolabilir. Bu yüzden kapatıcınızı bir transparan pudrayla sabitleyin derim ben. Özellikle göz altına kullanılan kapatıcılar, etkisini pudralama işlemiyle daha çok gösterir.






Ürünümüze dönersek, gerçekten olabilecek en iyi transparan pudralardan biri. Markanın diğer ürünleri çok bilmiyorum ama bu gayet başarılı bir ürün. Ambalajı enfes, yapısı oldukça güzel. Tek fırça darbesiyle yetecek kadar alabiliyorsunuz. Kremsi bir rengi var ve cilt ile asla ağırlık yapmadan,harika bir şekilde bütünleşebiliyor. Öyle beyaz veya kremsi durmuyor ciltte. Hatta parmaklarınızla da uygulayabilirsiniz bence. Özellikle göz altlarıma ve T bölgesine çok uyguluyorum inanılmaz mutluyum. Parfümsü bir kokusu yok, incecik dokusuyla ağırlık yapmıyor,herhangi bir akne ya da kızarıklık oluşturmuyor. Gerçekten çok başarılı bir ürün. Yanıma alıyorum ve günde 1 kere de tazeliyorum. Cildime dokunduğumda da yumuşacık bir his beni mutlu ediyor. Kapağını kapattığınızda ise bir yere bulaşmıyor veya dökülmüyor. 

Karma ciltler ve yağlı ciltler,parlama sorunu yaşayanlar transparan pudrayı eksik etmesin derim.

Siz kullanıyor musunuz?

Bu markayı biliyor musunuz?

Sevgiler

Kübra 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder