Perşembe, Kasım 18, 2021

Oriflame Cranberry Bliss Multi Purpose Cream Extract

Herkese yeniden selamlar! Neler yapıyorsunuz? Kışa giriyoruz,nemlendirme ve koruma hayatımızda daha çok yer alıyor. Lütfen yüzünüze,vücudunuza çok iyi bakın. Ben sizlere denediğim ürünleri anlatmaya devam ediyorum. Yeni çok konumuz var. Bugünkü konuğumuz Oriflame Cranberry Bliss Multi Purpose Cream Extract. Bu bir "çok yönlü krem"




Oriflame' e üye olup,alışveriş yapmaya başlayalı iki seneye yaklaştı. Bu sürede kolonyalar,spreyler,roll on, parfüm pek çok şey denedim. Oriflame katalogları her ay özenle hazırlanıyor. Her katalogda farklı indirimler, farklı ürünler öne çıkıyor. İki üç parfüm o kadar başarılı ki. Ayrıca klasik ürünler yine her katalogda yer alıyor. Kolonya direkt alın,ruj direkt alın. Ambalajlar ve seriler çok güzel. Uygun fiyatlı da rujlar var,parlak rujlar,mat rujlar yer alıyor. Pek çok seriyi denedim. Glossları yine denedim ve aklımda bir kaç ruj daha var sonraki aylarda deneyeceğim. :=) 

Alışverişinizi tamamlayınca da kargo takibi de çok kolay,en sevdiğim yönlerinden biri de bu markada. Önce mail ve sonra mesaj geliyor. Oriflame kargo takip marka ortağı kodunu girmek yeterli oluyor. Günün her saatinde kargonuzu takip edebilirsiniz. Kargo içinde de bir ürün seçiyoruz ve sonrasında o ürünü satın alarak kargo ücretinden kurtuluyoruz. Bir sıkıntı da olmuyor.

Oriflame'de sağlığa dair çok güzel bir detay var: Oriflame Wellness Katalogu,gerçekten katalog içeriği olarak oldukça mantıklı. Wellness serisi pek çok sertifikaya sahip güzel bir seri. Shakeler ile sağlıklı beslenme yapabiliyor, Omega3 ile vücut sağlığını koruyabiliyor,diğer takviyelerle istediğiniz verimi alabiliyorsunuz. Ben de deneyeyim mi bu shakeleri? Çok merak ediyorum,spor yapanlara veya benim gibi durmadan yürüyenlere nasıl öneriyorlar anlatamam.




Ürünümüze döndüğümüzde, Oriflame Kasım Katalogu'ndan Cranberry Bliss kremi seçtim. Cranberry Bliss, çok yönlü bir krem. Bu bir vücut ve yüz kremi. Açıkçası yüzümde çok denemedim ama vücudumda bacak,diz ve topuklarımda kullandım. Kışın çok daha işime yarayacak. Kurumayı önleyecek. Önce yoğun bir yapısı var onu yazayım. Az miktar alın masaj yapa yapa uygulayın. Gerçekten iyi yumuşatıyor cildi. Cranberry turna yemişidir. Kızılcık,yaban mersini anlamlarını da taşıyor. Bliss ise mutluluk anlamı taşıyor.



Çok seviyorum Oriflame'deki bu meyve kokularını ben. Kavanozda olması güzel. İstediğiniz miktar alıp,uygulayın yeter. Kokusu bir süre daha devam ediyor. Oriflame'deki en sevdiğim şeylerden biri de ambalaj. Heleki meyveli ürünlerde,o meyvenin çok güzel bir görüntüsü yer alıyor ambalajlarda. Turna yemişinin de fotografı yer alıyor bu ambalajda. Yazılar da çok cezbedici. Bu kremi ayrıca yanımda da taşıyacağımı düşünüyorum. Günlük kullanım için de oldukça uygun. Topuklara da her akşam sürün ve çorap giyin yeter.

Oriflame ürünlerine devam edeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler

Kübra 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder