Pazar, Aralık 12, 2021

Siberian Wellness Repair Gel&Onarım Jeli

 Selam! Yazdığım tüm yazıları sizlerle paylaşmak istiyorum ki hepsi taslak halinde bizi bekliyor. Hava o kadar soğudu,ki çok normal ,artık cildimize daha çok sahip çıkmalıyız.Ayrıca vücut için de önlem almalıyız. Bu yüzden pek çok yazıyı,konuyu güncelledim ve size en başında da güzel bir ürün paylaşmaya karar verdim. Karşınızda Siberian Wellness Repair Gel&Onarım Jeli.








Hakikaten olup olabilecek en güzel ürünlerden biri. Kuru cilt için oldukça değerli bir ürün. Ayrıca diğer cilt tiplerinde de pek çok faydası olan bir jel. Siberian Wellness network modelli bir marka. İçerikleri oldukça da başarılı. Bu ürüne döndüğümüzde hepsi cilde yararlı yapılar.Haydi hepsine bakalım: 

1- Helianthus Annuus Seed Oil: Ayçiçek yağı. Cildin sağlığına destek olan,içeriğinde yoğun E vitamini bulunan,antioksidan görevi edinen,cilt hücrelerini yenileyen bir yağdır.

2- Ricinus Communis Seed Oil: Hint yağı bildiğimiz.Bakın bunu ben çok seviyorum,oldukça iyi bir nemlendiricidir bu yağ. Ciltteki tahrişleri sakinleştiren, yaraları iyileştiren, akneleri azaltan bir yağdır.Bak buna bir post yapalım.

3- Olea Europe Fruit Oil: Zeytinyağı. Güneşin zararlı etkileriyle savaşan, cilt lekelerini tamir eden,göz altı şişliklerini yok eden,cildi nemlendiren,sivilcelere doğal çözüm olan bir yağdır.Çok severimç

4- Sesamum İndicum Seed Oil: Cilt ve saç sağlığı için değerli olan susam yağı,bağışıklık sistemini güçlendirerek kuru ciltlerin nemlenmesne destek olan bir yağdır.Cilt hücrelerini yeniler.

5-Lavandula Angustifolia Flower Oil: Pek çok faydası bulunan lavanta yağı,akneleri azaltan cildi aydınlatan bir yağdır,lavanta yağı. Cildi rahatlatan, yaraları iyileştiren cildin sivilceleri iyileştiren bir yağdır. Çok severim. Her sabah dirseklerinize sürün.

6-Sibirica Needle Extract: Fir yağı. Antiseptik,antienflamatuar bir yağdır,cilde bakım yapar,besler.

7-Rosmarinus Officinals Leaf Extract: Biberiye yağı. Antiseptiktir,ciltteki akne ve sivilcelere iyi gelen,cilt lekeleriyle savaşan bir yapıdır. Biberiye yağı direkt uygulamada ağır gelebilir,katkılı krem kullanalım.

8-Thuja Officinalis Leaf Extract: Batı mazısı,siğilleri yok eden bir yapı. Açıkçası bazı zehirlenmelerde de kullanıldığı deniyor.

9- Eucalyptus Globulus Leaf Oil: Cilt lekelerini azaltan,cildi dinç ve parlak gösteren,sivilceleri yok eden bir yağdır. Çok severim, solunum yollarına da çok iyidir.

10- Royal Jelly Extract: Bildiğimiz arı sütü, kuru cildi nemlendiren, cildi besleyen,canlandıran arı sütü. B,A,D,E,K,H,B vitaminleri içerir.

11- Amaranthus Cruenthus Seed Extract: Amarant yağı, cildi besleyen,gençleştiren,akne oluşumunu engelleyen bir yağdır.Oldukça popülerdir.

12- Santalum Album Oil: Sandal ağacı yağı. Ciltteki sivilce,siyah nokta gibi sorunlarla uğraşan bir yağdır.Kuru ciltlere iyi gelen bir nemlendiricidir.

13- Pollen Extract: Propolis,cildin tahrişini,iltihabını gideren,yaraları tamir eden bir yapıdır.

14- Mel Extract: Bal özü. Cildi yatıştıran, nemlendiren,canlandıran bir yapıdır. 

İçeriği böyle. Nasıl buldunuz? Bence oldukça güzel bir içeriğe sahip. Ürünü ben, topuklarımdaki çatlaklıklar için,bir yere vurduğumda kullanıyorum. Topuklarıma o kadar iyi geliyor ki anlatamam,çünkü gün içinde çok yürüyorum. Az miktar yetiyor. Ayrıca yer yer cilt yanıklarında müdahale de kullanıyorum. Ürünü uçuk, arpacıkta da kullanıyorlar,açıkçası hiç denemedim,yorum yapamam. Akne lekeleri için de kullanıyorum,sırtımda. Yüzüme hiç sürmedim,çünkü ben karma ciltliyim. Kurumuş ellere on numara ürün diyebiliriz. Sitede "cankurtaran" diye tanımlamışlar, e çok da abartmamışlar. Diğer yönlerde de deneyeceğim kullanmayı. 


Siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder