Perşembe, Aralık 23, 2021

Lattimo Leke Giderici& Cilt Aydınlatıcı Maske-1

 Herkese merhaba! Neler yapıyorsunuz? Yılın sonuna geldik ve bu yılı da kapatıyoruz,neler yaşadık bu yılda da. Yeni yıl hepimize en güzelini getirsin diyelim. Bu yılda da sizlerle pek ürünü paylaştım detaylı olarak yazdım. 11.yılıma giriyorum,yeni yılda da bunun için postlar hazırlamayı düşünüyorum. Belki bunca yıl yaşadığım her şeyi yine yazarım,neler neler yaşadık. Bugün ise sizlere bir süredir kullandığım yeni bir ürünü anlatmaya geldim: Lattimo Leke Giderici& Cilt Aydınlatıcı Maske.

Yaklaşık iki aydır instagramda keşfe çıkıyorum, markaları geziyorum. Lattimo'yu da bu şekilde buldum. Daha sonra profilde gezdim ve siteye girdim,kendime uygun maskeyi buldum,satın aldım. Markanın sahibi çok tatlı bir hanımefendi,bir kimya mühendisi,uzun yıllar edindiği deneyimiyle markasını oluşturmuş. Lattiomo ürünleri tamamen bitkisel,koruyucu veya cilde zarar veren hiç bir madde içermiyor.Sibel Hanım,kendisinin de ailesinin de kullanabileceği bir marka oluşturmuş ve en önemli özelliklerinden biri markanın ürünleri vegan. 

Lattimo kapsamında doğal sabunlar, aromaterapi grubu, saç bakımı ürünleri, bebek bakımı ürünleri, kaş kirpik bakımı ürünleri mevcut. Sitesinde ürünlerle ilgili detaylı bilgi ve nasıl uygulanması konusunda detaylar mevcut. En güzel yönlerinden biri bu. Ayrıca siteye baktığımızda renkler çok mantıklı olmuş,yeşiller,fotoğraflar çok hoş.

Maskeye döndüğümüzde karma ciltli biri olarak bana uygun bir maske. İçeriğine baktığımızda yeşil kil,soğuk sıkım jojoba yağı,soğuk sıkım kuşburnu çekirdeği yağı,portakal uçucu yağı,lavanta uçucu yağı,limon uçucu yağı mevcut. 

Yeşil kil,kleopatra döneminden gelen,her dönemde de kadınların ciltlerinin bakımında kullanılan bir yapı. Cildi güzelleştirerek cilt tonunu düzenleyen bir kildir. Jojoba yağı,kuşburnu çekirdeği yağı ise cilt için iyi birer antioksidandır, cilt için başarılı birer temizleyicilerdir,ayrıca cilt için kolajen üretimine destek olarak cildin elastikiyetliğini korur.

Lavanta uçucu yağı, limon uçucu yağı,portakal uçucu yağı,cilt pigment farklılığını düzenleyerek,yeşil kil ile kombinasyon yaparak cilt renginin düzenlenmesini sağlar. Ayrıca bu uçucu yağlar,kan dolaşımını hızlandırır ve böylece cildin yenilenmesi hızlanır.

Maskeye olan deneyimlerimde sıra. Öncelikle diyeyim maske çok kıvamlı bir maske. Kavanozu açtığımızda şöyle bir karıştırıyoruz ve daha sonrasında az miktar alıyor ve uyguluyoruz temiz cilde. Akşamları uyguluyorum ben, elbetteki hafif lekelenmeyi giderdi diyemem hemen bu yüzden bu postu ilk post yapıyorum. Uyguluyorum ve daha sonrasında da beş altı dakika bekliyorum ben. Daha sonra bol su ile duruluyorum. Cildi asla kurutmuyor,içerdiği bitkisel yağlarla birlikte ekstradan nemlendirici vs kullanmıyorum. Gece uygulama nedenim,sabaha canlı bir cilt ile hazır olmak. Çok uyuduğum söylenemez ama gerçekten seviyorum cildimi sabaha hazırlanmasını,yine ten makyajına hazırladığını diyebilirim.Bununla birlikte tertemiz yaptığı için sabah soğuk su ile cildim dinç görünüyor,sabah soğuk su ile günaydın diyebiliyorum. Yağlar cildinizi yakmıyor,bunu yazalım hemen. Karma ciltli biri olarak herhangi bir reaksiyona da sebep olmuyor. Özellikle t bölgesine çok iyi geldi bir kaç uygulamada,bunu yazabilirim.Cildi derinlemesine temizliyor ve siyah nokta oluşumunu engelliyor. Tabiki bir süre daha kullanmam ve detaylandırmam gerekiyor sizlere,özellikle leke için İkinci postta sizlere süreci anlatırım,unutmayın her maske bir süreçtir.


Lattimo'nun en merak ettiğim ürünlerinden biri kaş kirpik grubu. Bakalım yeni yılda almayı planlıyorum, siteyi iyice inceleyin,sizlere uyacak bir ürün muhakkak bulursunuz. 

Maske hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler

Kübra 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder