Çarşamba, Aralık 15, 2021

Oriflame Hair&Advanced Care Style Smart Styling Hair Spray

 




Herkese yeniden selamlar! Yılın son günlerinden merhaba diyeyim. Neler yapıyorsunuz? Bu yılda da çok anlattık,çok dinledim,çok ağladım,çok çalıştım ve tüm sene pek çok şey öğrendim. Sizlerle paylaşmaya da devam ediyorum. Bugünün konuğu Oriflame Hair&Advanced Care Style Smart Styling Hair Spray
Oriflame'e üye oldum ve üstünden nerdeyse bir buçuk yıl geçti. Bu süre zarfında sizlerle pek çok kolonya,ruj,duş jeli paylaştım ve yazdım. Kolonyalarla ilgili direkt yazılarımı okuyun. Renkli kozmetik de inanılmaz başarılı Oriflame'de. Her ay gelen kataloglarda çok güzel indirimler mevcut. Yeniyıl indirimleri de çok güzeldi ve bir kaç ürün kaptım. 

Alışverişiniz tamamlanınca da kargo takibi de çok kolay. Önce mail ve sonra mesaj geliyor. Oriflame kargo takip marka ortağı kodunu girmek yeterli oluyor. Kargo içinde de bir ürün seçiyoruz ve sonrasında o ürünü satın alarak kargo ücretinden kurtuluyoruz. Bir sıkıntı da olmuyor. Bu ay çok güzel ürünler aldım. Hepsi çok başarılı ! 

Oriflame'de sağlığa dair çok güzel bir detay var: Oriflame Wellness Katalogu,gerçekten katalog içeriği olarak oldukça mantıklı. Wellness serisi pek çok sertifikaya sahip güzel bir seri. Shakeler ile sağlıklı beslenme yapabiliyor, Omega3 ile vücut sağlığını koruyabiliyor,diğer takviyelerle istediğiniz verimi alabiliyorsunuz. Ben de deneyeyim mi bu shakeleri? Çok merak ediyorum,spor yapanlara veya benim gibi durmadan yürüyenlere nasıl öneriyorlar anlatamam!

Ürüne dönersek bu oldukça güzel bir saç spreyi. Oriflame Aralık katalogundan seçtim bu ürünü. Ürünü çalkalıyoruz,daha sonrasında saçlarımıza 20-30 cm uzaktan püskürtüp şekil veriyoruz. Gerçekten çok dayanıklı bir saç spreyi ve çok güzel şekilde tutulum yapıyor. Hem özel günde hem de günlük kullanımda denedim ve sonuç çok başarılı. Ayrıca saçlarınızı yıkadığınızda çok güzel şekilde çıkıyor saçlardan. Özellikle saç spreyinin ambalajını çok beğendim ve çok güzel spreyi var. Yazıları ve bandı çok özel. Hemen dikkat çekebiliyor.İçeriğinde ayrıca yapışmaz bir özellik var ve Provitamin B5 içeriyor.

Yeni yıl yeni kataloglar,yepyeni ürünler ve anlatımlar getirecek, sağlıklı olalım yeter. Şimdilik bu kadar.

Sevgiler

Kübra 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder