Pazar, Ocak 30, 2022

Oriflame Hair X Advanced Care Ultimate Repair Nourishing Hair Mask


Herkese merhaba! Nasılsınız,? Yeni yılda çok yazım olduğunu demiştim size ama sınavlar ve kendi işlerim yüzünden gerçekten zor bir ay oldu. Ama yazılarımı yavaş yavaş paylaşayım. Karşınızda Oriflame Hair X Advanced Care Ultimate Repair Nourishing Hair Mask

Oriflame'e üye oldum ve üstünden nerdeyse bir buçuk yıl geçti,ikinci yıla girdik. Bu süre zarfında sizlerle pek çok kolonya,ruj,duş jeli paylaştım ve yazdım. Kolonyalarla ilgili direkt yazılarımı okuyun. Bir de yetişebilsem katalogun indirimlerine, o kadar güzel ki indirimler hemen satılabiliyor. Renkli kozmetik de inanılmaz başarılı Oriflame'de. Her ay gelen kataloglarda çok güzel indirimler mevcut. 

Alışverişiniz tamamlanınca da kargo takibi de çok kolay. Önce mail ve sonra mesaj geliyor. Oriflame kargo takip marka ortağı kodunu girmek yeterli oluyor. Kargo içinde de bir ürün seçiyoruz ve sonrasında o ürünü satın alarak kargo ücretinden kurtuluyoruz. Bir sıkıntı da olmuyor. Bu ay çok güzel ürünler aldım. Hepsi çok başarılı ! Kargolar çok da sağlam geliyor kocaman kutusuyla,çok da özenli şekilde. Ne çok teşekkür hakediyorlar. 

Oriflame'de sağlığa dair çok güzel bir detay var: Oriflame Wellness Katalogu,gerçekten katalog içeriği olarak oldukça mantıklı. Wellness serisi pek çok sertifikaya sahip güzel bir seri. Shakeler ile sağlıklı beslenme yapabiliyor, Omega3 ile vücut sağlığını koruyabiliyor,diğer takviyelerle istediğiniz verimi alabiliyorsunuz. Ben de deneyeyim mi bu shakeleri? Çok merak ediyorum,spor yapanlara veya benim gibi durmadan yürüyenlere nasıl öneriyorlar anlatamam!



Bu besleyen bir saç maskesi. Oriflame Ocak katalogundan seçtim ve aldım. Hiç de bilmiyordum bu ürünü çok da güzel oldu. Üründen bir miktar alıyorsunuz uygulayıp beş dakika sonra duruluyorsunuz. Bir süredir kullanıyorum,saçları inanılmaz yumuşatıyor ve nemlendiriyor,hemencecik bunu yazalım. Saçtan kolayca durulanıyor. Bu yıpranmış zarar görmüş saçlar için. Yumuşacık yapınca,saçlar daha az kırılıyor mesela. Bu yönünü çok sevdim. Elbette ki ambalajlar yine çok güzel. Bir süre daha kullanıp bitenler yazsında yer vereceğim.

Sizin Oriflame bünyesinde sevdiğiniz ürünler neler?

Benle paylaşın

Sevgiler

Kübra 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder