Perşembe, Mart 03, 2022

Ozonlabs Arcluna X80 New Generation Antiaging Serum 2022-1


Herkese selam! Nasılsınız? Ne var ne yok? Havalar ısınmaya başlıyor,bu süreçte size çok şey anlatmak istiyorum ama biraz daha şevk lazım sanırım bana. Ozonlabs markasının ürünlerini sanırım yüzlerce defa yazdım. Gerçekten marka "serüven" kelimesine çok yakışıyor. Serüvenimize yepyeni bir serum ile devam ediyoruz:  Arcluna x80 New Generation Antiaging Serum

2019'da başladığımız serüvenimizde bu sene 3.yılımızdayız. Ozonlava volkanik maske ile başladık,daha sonrasında O3RSS,Cocodays,Glam,Aloevera şampuan,Sepia tonik,Sepia serum,nemlendiriciler,bebek şampuanı ve Arcluna ile devam. Exoche serum da var elbetteki ancak ben ürünü deneyimlemedim,o da çok başarılıdır eminim. Dönem dönem ürünleri de instagramdan uzun uzun anlatıyorum,eski yazılarımdan da bahsediyorum. Tüm ürünlerin yazılarını blogda bulabilirsiniz. 

Arcluna X80,ylang ylang anise ve valerian yağlarından oluşan bir serumdur. Serumun hedefinde cildi nemlendirmek,ışıltı ve parlaklık kazandırmak var. Ayrıca içerdiği antioksidanlar sayesinde cildiniz aydınlık bir görünüme kavuşur.

İçeriğine bakalım,kutusunda ilk sırada dicaprylyl carbonate,yani dikapril karbonat çıkıyor,bu cildi nemlendiren,yaşlanma gibi durumların tedavisinde kullanılan bir yapıdır.

Arcluna sayesinde tanıdığımız bir bitki var,valerian yani kedi otu. Kedi otu, cildi ve bünyeyi sakinleştiren,gevşeten,koruyan,sağlığa katkı sağlayan,ödem azaltan bir bitkidir. Kedi otu,cildi yatıştırır,cilt tarafından kolayca emilen bir bitkidir. Akne yüzünden ciltte oluşan kızarıklıkların sakinleştirilmesinde kedi otu kullanılır. Ciltteki yanma ve kızarıklıkların tedavisinde yer alır.

Ylang ylang'a geldiğimizde yağlı ciltleri dengede tutmaya destek olan,sivilce akne oluşumunu engelleyen,antienflamatuar,antibakteriyel özellikleriyle cildin görünümünü iyileştiren bir bitkidir. Ciltte yağ dengesi sağlar,cilde parlaklık verir. 

Anise oil,yani anason yağı. Gerçekten çok bilinmeyen ve başarılı yağlardan biri anason yağı. Bu yağ,cildin yağ dengesini sağlayan anise bitkisi tohumundan elde edilen bir yağdır.Anason yağ,bakterilerle mücadele eden,sakinleştirici etkisi olan,ağrıları azaltan bir yağdır. Cilde sağlıklı görünüm verir, ışıltılı tutar.

Ozonlabs bünyesindeki ürünlerde farklı bitkileri öğrenmek gerçekten iyi oluyor. O3RSS'de gül yağı,shea yağı;Glam'de CBD yani kenevir yağı, Sepia'da çivit otu,Exoche'de okaliptüs yağı ve Arcluna'da kedi otu,anason yağı. Bu yüzden de Ozonlabs bir serüven. Cilt lekeleri için başladığımız serüvende cildi arındırdık,cilde bakım yaptık,koruduk ve ışıltı kattık.

Şimdi,ben nasıl kullanıyorum. Cildimi temizliyorum probiyotik köpükle,sabah çıkmadan önce Sepia serumla kombin yaparak kullanıyorum,yani bir iki gün Sepia ve daha sonra Arcluna. Arcluna'da uygulama şöyle,kuru cildiniz varsa sadece bir kaç gün kullanıyorsunuz,yağlı ciltler her gün kullanıyor,karma ciltler ise Sepia ile kombinleyerek kullanıyor. İlk uyguladım,cildimi nemli nemli tutmasını gerçekten çok sevdim. Kokusu da tam benlik. Biliyor musunuz Sepia'yı ben makyaj bazı olarak kullanıyordum,Arcluna'yı da öyle denedim ve yine çok güzel şekilde bir baz oldu. Karma ciltlerde serum kullanımı zordur. Cildinize butonlar da oluşabilir, akne oluşabilir. Yine diğer serumlarda da olduğu gibi Arcluna'da da asla bir reaksiyon olmadı. Oldukça mat bir yüzüm var, karma cilt formuna bu kadar benzer diyorsun, özellikle liken sorunumdan dolayı da yanağımda da eskisi gibi olmasa da bir sıkıntı var. Arcluna hakikaten ışıltı kattı cildime. Yağlı bir görüntü asla değil. 

Serumun ambalajı çok güzel. Yeşil rengi çok uygun. Damlalığı da çok başarılı.İstediğiniz miktarı alabiliyorsunuz, bir pompa tüm cildinize yetiyor. Roller ile uygulaması da çok güzel ayrıca. Kutusu da çok güzel. Bence kozmetik markalarının ambalajları da çok önemli. Ürün 30 ml. Uzun süre gidecektir.

İlk post bu şekilde...

Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

Kübra




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder