Perşembe, Nisan 28, 2022

Oriflame The One In Action Sweat Maskara

Herkese yeniden selamlar! . Bir sürü planlar yapıyoruz ama Rabbim hayırlısını biliyor bakalım neler olacak. Sizi çok ihmal ettim,neden yaptım billmiyorum ama blogum için çok çalışacağım bu ara söz olsun. İş güç,diğer kurs derken blogu unuttum,zaten okunma sayısı da çok az. Sizden tek istediğim blogları okumak. Ne güzel günlermiş insanlar tarafından bolca okunmak. Ama yazacağım vazgeçmeden.  Yeniden mutlulukla yazmak istiyorum ben blog. Çünkü 12 yıldır bu işi yapıyorum. Bugün size harika bir rimel anlatmaya geldim. Oriflame The One In Action Sweat Maskara...

Oriflame'e üye olalı ve alışveriş yapalı 2 sene olmuş. İki senede neler neler aldım ve paylaştım gerçekten harika oldu. Bu pahalılıkta makul sayılabilecek fiyatlara sahip açıkçası. Şimdilerde renkli kozmetik deniyorum mesela. Çok da iyi geliyor kullanmak. Ambalajlar çok tatlı, rujlar oldukça güzel.


Oriflame'de sağlığa dair çok güzel bir detay var: Oriflame Wellness Katalogu,gerçekten katalog içeriği olarak oldukça mantıklı. Wellness serisi pek çok sertifikaya sahip güzel bir seri. Shakeler ile sağlıklı beslenme yapabiliyor, Omega3 ile vücut sağlığını koruyabiliyor,diğer takviyelerle istediğiniz verimi alabiliyorsunuz. Ben de deneyeyim mi bu shakeleri? Çok merak ediyorum,spor yapanlara veya benim gibi durmadan yürüyenlere nasıl öneriyorlar anlatamam!


Oriflame mayıs katalogundan aldığım In Action, sporda dahi akmamayı hedefleyen,terle vs bozulmadan durabilmeyi amaçlayan bir rimel. Hele ki benim gibi 40 derece bile makyaj seven birine muhteşem gelecek. Hani derseniz ki denedin mi sıcakta,bingo harika oldu,bulaşmadı misss.. Su ile temasında da bozulmamayı hedefliyor keza. Bir maskaranın bu kadar güçlü bir hedefi olması ne kadar güzel değil mi?

Bir de hiç turuncu ambalaj görmemiştim markada. Sizin de dikkatinizi çekti mi?

 Ben rimelde en çok uzatmayı seviyorum. Çünkü pigmenti yüksek farlara en çok kirpiklerin uzaması yakışıyor. 

Fırçası olabildiğince ergonomik. İstediğiniz gibi yönlendirebiliyorsunuz. Enfes bir ambalajı var ve kullandıktan sonra kolaylıkla kitlenebiliyor. Malumunuz Oriflame ambalajları ürün kadar konuşturur kendini ve birer aksesuar misali cezbedici şekilde taşıyorsunuz çantanızda. 

 Ürün,kirpikleri kavrıyor ve ben iki kat uygulama ile güzel sonuçlar alabiliyorum. Bu ürünle ilgili instagramda video çekeceğim. Ben çok yürürüm,yüzümde makyajım az olur ama olur. Son dönemde maskarasız da çıkmam. Hakikaten milim oynamadı oldukça da nemliydi hava son dönemde yürüdüğümde. Demekki Ege sıcağına çok iyi gelecek bu maskara. Aman akmasın bulaşmasın,yazın maskara zordur. Ama maskarasız da olmasın,gözlere vurgu çok önemli. 

Siz bu seriyi biliyor musunuz? Markadan hiç maskara denediniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Düşünün tere,suya ve yaza uygun bir maskara olacak bu maskara... 



Blog okuyun lütfen

Sevgiler

Kübra 






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder