Pazar, Nisan 17, 2022

Pomellos Keukenhof Bahçeleri&Pembe Orkide...

 


Herkese selam!

Bayadır yoktum hemen size enfes bir kolonya yazmaya geldim. Pomellos Keukenhof Bahçeleri&Pembe Orkide...

Harika bir koku o kadar diyeyim. Kolonya sevgim zaten her yerde biliniyor artık çok da mutluyum bu konuda. Her kolonya benim için ayrı bir deneyim. Öyle gezinirken tanıdım Pomellos'u. Sonra arkadaşlar aldı ve devamını ben getirdim.Şimdilerde bayram için bir şişe çıkarmışlar yine almayı düşünüyorum,kokunun çok içeriğine bakmadım ama Pomellos asla kötü bir şey çıkarmaz . Ayrıca Pomellos'un kolonyalarının şişeleri çok güzel. Yeniyıl şişesi de enfesti sağolsun arkadaş almıştı. Çok tatlı bir şişeydi,yeni yılın en tatlı halleri,patlayan renkler hep şişedeydi. 

 Pomellos da kokular çok. Pembe orkideleri,yazın güzel kokuları sizlerle buluşuyor. Dersen ki ben çok çiçek severim,tam bize göre ! . Düşünün pembe giydiniz ve bu kolonyayı sürdünüz. Gerçekten yaza çok yakışıyor. Az miktar alıyorum ve temiz cilde kullandığımda gerçekten en az 4-5 saat tende kalabiliyor. 

Bu kolonyayı 2.defa alıyorum. Şişesi çok güzel ama bazen ağır gelebiliyor,sprey şişelere koyuyorum ve buzdolabına koyuyorum. Soğukta kullanmayı çok seviyorum. Bu kolonya öyle bir çeşniki pek çok çiçeğin ahengi kolonyada buluşmuş. Hem ülkemi hem dünyayı tanıyorum sanki. Parfüm niyetine bu kolonyayı alabilirsiniz,hele ki dediğim gibi sprey şişeler ile alanı da genişletirsiniz,özellikle kulak arkasına sıktığımda baya baya saçlarımda bile alıyorum kokuyu. 

Pomellos da denemek istediğim koku çok. Siz biliyor musunuz bu markayı?

Yorumlarınızı bekliyorum. 

Sevgiler 

Kübra 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder