Pazartesi, Mayıs 09, 2022

Oriflame The One 5-1 Wonderlash XXL Maskara




Herkese merhaba! Sanki bahar yaşamadan kıştan yaza geçtik. Yoğun bir yaza girdik bakalım neler olacak. Kış boyu çok blogumla ilgilenemedim zaten okunmalar çok az.Keşke eski günlerdeki gibi olsa. Güne Oriflame The One 5-1 Wonderlash XXL Maskara

Oriflame'e üye olalı ve alışveriş yapalı 2 sene olmuş. İki senede neler neler aldım ve paylaştım gerçekten harika oldu. Bu pahalılıkta makul sayılabilecek fiyatlara sahip açıkçası. Şimdilerde renkli kozmetik deniyorum mesela. Çok da iyi geliyor kullanmak. Ambalajlar çok tatlı, rujlar oldukça güzel.


Oriflame'de sağlığa dair çok güzel bir detay var: Oriflame Wellness Katalogu,gerçekten katalog içeriği olarak oldukça mantıklı. Wellness serisi pek çok sertifikaya sahip güzel bir seri. Shakeler ile sağlıklı beslenme yapabiliyor, yazın o ürünleri denemek istiyorum ben. Çünkü çok ciddi emek verilerek üretilen ürünler. 

Omega3 ile vücut sağlığını koruyabiliyor,diğer takviyelerle istediğiniz verimi alabiliyorsunuz. Ben de deneyeyim mi bu shakeleri? Çok merak ediyorum,spor yapanlara veya benim gibi durmadan yürüyenlere nasıl öneriyorlar anlatamam!

Wonder XXL enfes bir maskara. Oriflame mayıs katalogundan seçtim. Tam 5 özelliği bir arada tutan, ambalaj olarak harika bir ürün. Uyguluyorsun ve kolayca kitleniyor. Kirpiklere yoğunluk verir, hacim katar, uzatır, ambalaj kolayca katlanır, fırçası dual teknoloji ile üretildiğinden kirpikleri kolayca kavrar. Bir göz kalemi ve bu maskara harika ikili olacak. Ayrıca suya dayanıklı ve asla akma yapmıyor.Fırçası olabildiğince ergonomik. İstediğiniz gibi yönlendirebiliyorsunuz. Enfes bir ambalajı var ve kullandıktan sonra kolaylıkla kitlenebiliyor. Malumunuz Oriflame ambalajları ürün kadar konuşturur kendini ve birer aksesuar misali cezbedici şekilde taşıyorsunuz çantanızda. Oriflame maskaraların ambalajlar öyle. Asla da açılmıyor çantanızda.

Siz nasıl buldunuz?

Bakın fırça cidden enfes!

Haydi bakalım

Sevgiler


 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder