Cuma, Haziran 10, 2022

Oriflame Fragranced Talc Cooling Delight,Parfümlü Pudra



Selam! Ben geldim. Neler yapıyorsunuz? Çok merak ettiğim bir ürünü aldım sonunda.  Oriflame Fragranced Talc Cooling Delight,Parfümlü Pudra

Gerçekten çok merak ettiğim bir üründü ve sonunda aldım. Temiz cilde günde 2 kere kullanıyorum ve parfüm niyetine çok da güzel oluyor. Hem de az miktar yetiyor. Ambalaj ise harika! Ayrıca istediğiniz yerde de kullanın. Bununla beraber ter önleyici de ayrıca! Bence yaza çok uygun.

 

Oriflame'e üye olalı ve alışveriş yapalı 2 sene olmuş. İki senede neler neler aldım ve paylaştım gerçekten harika oldu. Bu pahalılıkta makul sayılabilecek fiyatlara sahip açıkçası. Şimdilerde renkli kozmetik deniyorum mesela. Çok da iyi geliyor kullanmak. Ambalajlar çok tatlı, rujlar oldukça güzel.


Oriflame'de sağlığa dair çok güzel bir detay var: Oriflame Wellness Katalogu,gerçekten katalog içeriği olarak oldukça mantıklı. Wellness serisi pek çok sertifikaya sahip güzel bir seri. Shakeler ile sağlıklı beslenme yapabiliyor, yazın o ürünleri denemek istiyorum ben. Çünkü çok ciddi emek verilerek üretilen ürünler. 

Omega3 ile vücut sağlığını koruyabiliyor,diğer takviyelerle istediğiniz verimi alabiliyorsunuz. Ben de deneyeyim mi bu shakeleri? Çok merak ediyorum,spor yapanlara veya benim gibi durmadan yürüyenlere nasıl öneriyorlar anlatamam! Shakeleri deneyelim hemen. Özellikle yoğun çalışanlar için harika öneri olur! 

Oriflame'de keşfe devam ! Sizler de harika kataloglara bence ulaşın!

Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder