Perşembe, Ağustos 18, 2022

Oriflame Big Lash Maskara



Herkese merhaba...

Neler yapıyosunuz?


Oriflame Big Lash Maskara ile geldim. 

Oriflame'e üye olalı ve alışveriş yapalı 2 sene olmuş. İki senede neler neler aldım ve paylaştım gerçekten harika oldu. Bu pahalılıkta makul sayılabilecek fiyatlara sahip açıkçası. Şimdilerde renkli kozmetik deniyorum mesela. Çok da iyi geliyor kullanmak. Ambalajlar çok tatlı, rujlar oldukça güzel. Saç maskeleri denedim çok güzeldi. Peelingler çok güzel. Yani asla parfümlerle sınırlı kalmayın. Her ambalaj ise aksesuar sanki. 


Oriflame'de sağlığa dair çok güzel bir detay var: Oriflame Wellness Katalogu,gerçekten katalog içeriği olarak oldukça mantıklı. Wellness serisi pek çok sertifikaya sahip güzel bir seri. Shakeler ile sağlıklı beslenme yapabiliyor, yazın o ürünleri denemek istiyorum ben. Çünkü çok ciddi emek verilerek üretilen ürünler. 

Omega3 ile vücut sağlığını koruyabiliyor,diğer takviyelerle istediğiniz verimi alabiliyorsunuz. Ben de deneyeyim mi bu shakeleri? Çok merak ediyorum,spor yapanlara veya benim gibi durmadan yürüyenlere nasıl öneriyorlar anlatamam! Shakeleri deneyelim hemen. Özellikle yoğun çalışanlar için harika öneri olur! 


Ürüne dönersek gerçekten mükemmel bir maskara. Enfes. Tek tek kirpikleri ayıran, asla terden akmayan, makyajda sabit durabilen bir maskara. Hem günlük hem de özel günlerde olur..
Enfes bir ambalajı var ve kullandıktan sonra kolaylıkla kitlenebiliyor. Malumunuz Oriflame ambalajları ürün kadar konuşturur kendini ve birer aksesuar misali cezbedici şekilde taşıyorsunuz çantanızda. Oriflame maskaraların ambalajlar öyle. Asla da açılmıyor çantanızda.


Siz nasıl buldunuz?

Bakın fırça cidden enfes!

Haydi bakalım

Sevgiler




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder