Cuma, Eylül 16, 2022

Oriflame Possess parfümlü vücut spreyi






Selammmmm!


Ben geldim. Gerçekten bloguma dönmek istiyorum ama bir şeyler oluyor unutuyorum,erteliyorum bilemiyorum. Hiç de güzel olmuyor tabiki. O kadar yazmak istediğim ürün var ama aklımı hep başka konulara yoruyorum sanırım.  Ama napalım nasip. Bugünkü konuğumuza bakalım el birliğiyle,karşınızda Oriflame Possess parfümlü vücut spreyi


Oriflame'e üye olalı 2.5 seneyi geçti. Açıkçası bu 2.5 yılda dünya kadar ürün aldım ve açıkçası her ürün çok kullanışlı çok güzel. Renkli kozmetik de aldım,parfüm de. Fırça da aldım mesela ponza taşı da. Oriflame çok başka dünya çünkü. 

Bu sprey Marcus Antonoios'a diz çöktüren Kleopatra'yı ilham alınarak üretilmiş. Ylang ylang çiçeğinin cezbedici güzelliği ile oldukça tatlı bir sprey olmuş gerçekten. Bu ürünün ayrıca biliyoruz ki harika bir parfümü var. Parfümün fiyatı oldukça yüksek olduğu için bu ürünü tercih ettim ve ben açıkçası ürünü çok sevdim.Sprey ambalajı da çok güzel değil mi? :=)




Oriflame'de sağlığa dair çok güzel bir detay var,daha önceki yazılarda da bundan bahsetmiştim sizlere Oriflame Wellness Katalogu,gerçekten katalog içeriği olarak oldukça mantıklı. Wellness serisi pek çok sertifikaya sahip güzel bir seri. Shakeler ile sağlıklı beslenme yapabiliyor, her dönem çok işe yarayacak ürünler açıkçası. Çünkü çok ciddi emek verilerek üretilen ürünler gerçekten yararlı ürünler. 

Omega3 ile vücut sağlığını koruyabiliyor,diğer takviyelerle istediğiniz verimi alabiliyorsunuz. Ben de deneyeyim mi bu shakeleri? Çok merak ediyorum,spor yapanlara veya benim gibi durmadan yürüyenlere nasıl öneriyorlar anlatamam! Shakeleri deneyelim hemen. Özellikle yoğun çalışanlar için harika öneri olur! 

Oriflame ile yolumuza devam etmeye devam edeceğim ben. Sizler de bence bir kere indirimli kataloglardan edinin ve deneyin markayı. Pek çok ürününü blogumdan bulabilirsiniz.

Sevgiler

Kübra 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder