Cumartesi, Ekim 22, 2022

Agon Yağı Alınmamış Gül Suyu



Herkese selamlar!

Çok şükür ki anlatmam gereken ürünleri anlatmaya başladım. Biraz daha sakin olduğum ve cümlelerimi yoğunlaştırabildiğim döneme girdim.  Bilirsiniz bayılırım gül suyuna. Saf gül suyuna ama. Özellikle spreyli şişeler yaz kış çok işime yarıyor. Direkt de temiz cilde sıktığım oluyor ya da soğuk olarak yüzüme,boynuma sıkıyorum. Günün konuğuna haydi bakalım : Agon Yağı Alınmamış Gül Suyu


Gül suyu inanılmaz değerlidir. Yalnız baştan diyeyim basit su dolu gül suları değil. Gayet de saf gül suyu seçin derim, bunların da kokusu ağır olur,baştan diyeyim. 

Agon gül suyu gerçekten güzel bir ürün, Isparta yöresinden güller toplanıyor,kısık ateşte distile ediliyor ve şişeleniyor. Şişesi sprey ve istediğiniz miktarda alabiliyorsunuz. Baştan diyeyim karma ciltli biri olarak inanılmaz uygun cildime. Kuru ve yağlı ciltler de çok sevecektir.

Agon gül suyunun hedeflerine bakarsak eğer: 

1- Agon gül suyu cildi nemlendirir,besler, ben çok sevdim açıkçası malum üzere cildimde bir süredir problem fazla.

2- Cildin vitamin ve mineral ihtiyacını destekleyerek, cildi canlandırır,yorgun cildime on numara oldu!

3- Gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olarak,dengeli bir cilt görünmesini sağlar, karma ciltli biri olarak siyah nokta temizliğinden sonra da bana çok destek!

4- Cilde kullandık mesela tamam, bir de saçlara kullanalım, saç ve saç köklerini derinlemesine besler ve saçları nemlendirerek daha hızlı ve sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Saçlara da deniyorum, yorumum sonra olsun. 

5- Doğal gül suyu ilk sıkıldığında asla irrite etmeden yatıştırma özelliğine sahiptir.

6- Ürünü makyaj bazı olarak kullanabiliriz, ayrıca makyaj temizleyici olarak da kullanabiliriz. Bunun haricinde yazın terlemede,minik sivilcelerde de etkili. 

7- Soğuk kullanımda ciltteki ani çıkan sivilcelerde çok etkili diyebilirim.


Ürünün ağır bir kokusu yok. Baştan diyeyim. 

Ben çok sevdim, bir pamukla kullanıyorum,bazen de direkt sıkıyorum. 

İkinci post da sonra gelsin mi?

Gelsin

10 üzerinden 9 veriyorum

Sevgiler


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder