Salı, Ekim 18, 2022

Oriflame E Vitaminli& Kanola Yağlı Yüz Temizleme Jeli



Herkese selam!

Neler yapıyorsunuz? Bu ara yazı konusunda çok iyiyim ama oyunumu bitirmek için pek çok şeyi erteledim açıkcası. Ancak blogumda hazırladıklarımı paylaşayım bence. Bugünkü konuğumuz Oriflame E Vitaminli& Kanola Yağlı Yüz Temizleme Jeli 

Oriflame ile tanışalı cidden çok oldu ve çok mennunum bugüne kadar. Biliyor musunuz enfes bir tarak aldım,onu da anlatalım mı? Nasıl güzel saç tarıyor ve enfes bir şekilde saçlarımı açıyor ay bir bilseniz! Pembe ambalajıyla da çok ponçik!

 Gerçekten çok sevdiğim pek çok ürün oldu ve renkli kozmetik adına çok tatlı ürünleri var. Kolonyadan saç bakım yağına çok tatlı ürünler de ayrıca var ve bence şans verin zaten her ay güzel indirimler de var. Oriflame'e üye olalı ve alışveriş yapalı 2 sene olmuş. İki senede neler neler aldım ve paylaştım gerçekten harika oldu. Bu pahalılıkta makul sayılabilecek fiyatlara sahip açıkçası. Oriflame Ekim Ayı Katalogu'ndan bu güzel jeli seçtim,haydi detaylı olarak bakalım!!!


Biliyoruz ki E vitamini cildimiz için çok önemli ve bunun haricinde de saçlarımıza da E vitamini çok önemli olabiliyor. Bu temizleme jeli cildinizi tertemiz yapan,makyajdan arındıran,cildi nemli yaparak ölü hücreleri yok eden bir ürün. Hassas ciltlere de uyabilen temizleme jeli alkol,sebum,paraben de içermiyor. Doğal kanola yağı da içeren yüz temizleme jeli, E vitaminin güçlü özellikleriyle de spesifik olarak yer alıyor. Cildi yenilemeye de hedefli olan jel,cildi de yormuyor. Kanola yağının cilt için doğal bir nemlendirici olduğunu da detaylıca biliyoruz.

Şimdi şöyle, bir ped alıyorum ve önce makyajımı temizleme yağıyla temizliyorum ve sonrasında cildimi bu güzel temizleme jeli ile derinlemesine temizliyorum, asla ve asla cildimi yakmıyor. PH dengesi de olan jel, ayrıca gliserin de içeriyor ki yine biliyoruz ki gliserin cilt için güzel bir nemlendirici. Bu ürün sonrasında cilt bakım rutininize dönebilirsiniz. Karma ciltli biri olarak sevdim ürünü net. Ambalajı çok güzel,yine bir Oriflame ambalajı enfes!  Az miktar alın ve cildinize masaj yaparak uygulayın daha sonrasında da bol su ile durulayın. Kokusu da çok güzel ve sizi asla yormuyor. 


Bence bir şans verin!

10 üzerinden 8 veriyorum

Devamı gelsin mi?

Gelsin!

Sevgiler

Kübra






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder