Çarşamba, Nisan 12, 2023

Juvera Sebum Regulating Cleansing Gel

 Herkese selam. Yeniden karşınızdayım ve bu sefer gerçekten çok şey anlatmak istiyorum. Ah bir bilseniz bu güzel ülkede yine çok üzücü günler geçirdik. Allah'a inancımız sonsuz ve eminim ki yine çok mutlu olacağımız günler gelecek. Bu süreçte paylaşım yapmadım ama hüznümü yazılarıma döktüm,sizlere de çok yazılar yazdım tek tek ekleyeceğim. İlk konuğumuzu paylaşalım haydi: Juvera Sebum Regulating Cleansing Gel. 

Yeniyıl çekilişinde çıktı bu pompalı temizleme jeli. Öncelikle regulate: düzenlemek demek. Sebum Regulating,sebum düzenlemek yani. Ürün karma ve yağlı ciltlere göre. Yani bana. Karma ciltli biri olarak ürün geldiğinden beri kullanıyorum ve cidden çok mennunum. Şöyle diyeyim, ürün cildi gerçekten derinlemesine temizleyen ve kurutmadan harika bir şekilde duru hale çeviren bu jel.





 Juvera insan cildine uygun ve yakın ürünler üretmeye hedefli,uygun bütçeye yansıyabilen bir marka. Trendyol gibi platformlarda yer alan marka,bununla beraber eczanelerde de yer alıyor. Marka bünyesinde pek çok ürün var ve keşke hepsi bana çıksaydı :)) 

Bu jel içeriğine baktığımızda ilk olarak karşımıza F&8G çıkıyor. Bu aktif bileşen cilteki fazla sebumu absorme ederek,cilde çok güzel şekilde duru görüntü hedefliyor. Bu bileşen haricinde çok sevdiğim laktik asit bulunuyor,bunu çok da anlattım,laktik asit gözenekleri açıyor. Keza yer alan çinko glukonat ciltteki sebum salınımını düzenliyor. Ürünün en güzel yönlerinden biri tabiki de bildiğiniz üzere şişesi,pompalı ambalajı. 

Ürünü günde 2 defa kullanıyoruz. Masaj yaparak uyguluyorum ve daha sonrasında duruluyorum. Şöyle diyeyim inanılmaz güzel temizliyor kalan makyajı ve cildim hafifliyor sanki. Pompalı şişesi ile istediğim miktarda alabiliyorum. 





Durum bu. Bir de ikinci post olarak sizlerle yeniden buluşturacağım.

Hazır mısınız? Biraz zaman :)


Sevgiler



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder