Salı, Mart 28, 2023

LYKD Extra Volume Mystyleup Maskara





Selam! Blog yazmaya devam! Belki de böyle daha çok şey öğreniriz. Açıkçası son dönemlerde inanılmaz maskaralara sardım. Aboneliğimin olduğu Latissimbox'tan çıkan rimelleri sizlere yazmaya başlayacağım. Konuğumuz LYKD Extra Volume Mystyleup Maskara...

Bu maskara cidden çok güzel,cidden çok özel. 

Neden mi?

1- Bir kere maskaranın fırçası çok başarılı. Çok sakar biriyim genelde gözümün içine fırçası sokarım bunda öyle bişey yaşamadım ve harika bir şekilde en küçük kirpikleri bile boyadı ve asla problem olmadı.

2- İkinci olarak,rimel akmadı. Yani sporda dahi kullandım terde dahil akmadı. Güzel mi on numara.

3- Özel gün için de kullandım,mesela geçen toplantı vardı, günlük de kullandım. Oldu mu oldu on numara oldu arkadaşım :=) Heleki pigmentli farlara cuk oldu,göz kalemlerine çok yakıştı. Ama en çok ben farlarla kullanmayı seviyorum, çok mutlu ediyor ve gözleriniz çok daha güzelleşiyor.



4- Ben rimelde uzatma severim. Yani maskara kirpiklerimi uzatsın uzatabildiği kadar. Gözlük takıyorum çarpsın gitsin ona. Siyahlığı harika,kesinlikle çok da güzel tonda. Ben üç kat dahil sürüyorum,bence dört kat dahil sürülebilir. Topaklanma yok abisi yok :) Akmıyor da tamam. Alt kirpikler uygulaması çok sevmem ama çok az dokundurma yetiyor. 

Tek tek ayır fırça ve tek tek siyahlığı güzel yansıt. Güzel mi bu yönü de evet,oldukça ! 

5- Ambalaj güzel,kolayca da sabitlenip kapanıyor. 


6- Fiyatların aya çıkıp kozmetik sever bizi inanılmaz üzdüğü uzun süredir olup olabilecek en iyi fiyatlardan birine sahip. Eleştirmeyin bu performans için bu fiyat mis :) Yani bana göre.

Durum bu.

Alın mı?

Alın.

10 üzerinden 10 veriyorum

Sevgiler


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder